1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Träning

Träningsresor med vänner

Träna och umgås

Vi på Expa Travel har nöjet att erbjuda cykelturer till särskilt utvalda destinationer. Vi vet var du hittar den bästa cyklingen och var du kan få oförglömliga cykelupplevelser under stabila väderförhållanden året om. Medan vintern härjar här hemma, kan du cykla långa, lugna turer i sol och värme, i lätt terräng eller i tuffa backar, oavsett vilken nivå du är på. Vi tror att en gemensam träningsresa till varmare regioner stärker både form, motivation och social sammanhållning.

Res själv eller med vänner

Ta med cykelklubben, vännerna, företaget eller res själv. Att kombinera resor med träning är genialt. Du besöker inte bara en ny plats, du får även tid för daglig träning, hälsosam kost och återhämtning. Detta är en semester då du investerar i dig själv! CYKLA – ÄTA – SOVA tar merparten av tiden, men likväl är det den sociala gemenskapen du kommer att minnas bäst. De andra deltagarna är likasinnade och möjligheten till bestående vänner eller träningskamrater är stor.

Vi ordnar service och logistik

Vi tar hand om allt det praktiska som administration, reservationer, registreringar, betalningar och deltagarlistor. Vår expertis, erfarenhet och servicenivå ger dig den säkerhet du behöver. Vi vet var vi kan hitta bra cykelvägar och var vi kan hyra cyklar av hög kvalitet. Vi har ett brett kontaktnätverk och bra erbjudanden med hotell för cyklister. Vi vet att ett träningsläger kräver mycket mer än bara flyg och hotell. Låt oss hjälpa dig med detaljerna om att planera en träningsresa där allt är ordnat med möjlighet att hyra en cykel, reseguide, lokal guide, GPS-rutter, träningsguide, följeslagare bil, god mat och dryck samt andra faciliteter som gör resan extra speciell.

Välj en av våra förutbestämda träningsresor eller kontakta oss via telefon / e-post eller via formuläret på denna sida för icke-bindande erbjudanden på anpassade turer skräddarsydda efter dina önskemål och behov

Våra Träningsresor

Träningsresa för både kropp och sinne till Altea med Pt Maria och Livscoach Camilla

From12.680 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Maria Ekberg. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Träningsresa till Albanien med Life in Motion och Vesterskovs Workout AB

From14.800 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Caroline Montelius. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Upplev Gardasjön med Kockum Fritid

From14.500 kr

Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

0

Jubileumsresa till Spanien med Vetlanda Friskvårdcenter

From11.980 kr

11 – 18 april 2024.
Vetlanda Friskvårdcenter fyller 25 år! Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Vetlanda Friskvårdcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Upplev Baskien med Activage

From20.600 kr

En spektakulär resa med de bästa delarna av Baskien. Vi bor i den charmiga fiskebyn Lekeitio på ett suveränt hotell med det bästa läget i byn, precis vid stranden och med fantastisk utsikt. Vi provar regionens viner, gastronomi, kultur och njuter av det bedårande landskapet. Dessutom besök av Bilbao, Guggenheim och naturligtvis San Sebastian.

0
Calpe in Spain

Träningsresa Spanien med Therese

From12.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Therese Andersson. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Följ med på träningsresa i Spanien

From6.990 kr

I mars 2024 inbjuder vi alla cykelintresserade till cykelparadiset Altea och Calpe, norr om Alicante i Spanien. Eric från Expa Travel har tillbringat flera månader i Altea och bjuder nu in dig till aktiva dagar där han visar dig de finaste cykelvägarna i området.

0

Vandring i Cinque Terre

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Vandra och träna i Cinque Terre med Kockum Fritid

From14.480 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Träningsresa till Spanien med Träningskompaniet

From9.295 kr

Må gott i kropp och själ – träna, upptäck nya miljöer och träffa vänner under denna träningsresa till härliga Calpe på solsäkra Costa Blanca. Det blir intensiva dagar med olika typer av träning blandat med avslappning och socialt umgänge.

0

Träningsresa Spanien med Fame Fitness

From10.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fame Fitness. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Träningsresa med Lollo Jansson till franska rivieran

From12.980 kr

Följ med Lollo Jansson till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

Upplev Amalfikusten, Capri och Pompeii med Activage

From22.480 kr

Upptäck skönheten längs Amalfikusten – ett av Italiens mest hisnande kustområden. Amalfikusten erbjuder en enastående kombination av dramatiska klippor, pittoreska byar och kristallklart hav. Vi njuter av lokala delikatesser, gör enklare vandringar och besöker historiska platser som Positano och Pompeii.

0

Fitnfun Jubileumsresa till Spanien

From12.480 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fitnfun. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0