1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Träning

Träningsresor med vänner

Träna och umgås

Vi på Expa Travel har nöjet att erbjuda cykelturer till särskilt utvalda destinationer. Vi vet var du hittar den bästa cyklingen och var du kan få oförglömliga cykelupplevelser under stabila väderförhållanden året om. Medan vintern härjar här hemma, kan du cykla långa, lugna turer i sol och värme, i lätt terräng eller i tuffa backar, oavsett vilken nivå du är på. Vi tror att en gemensam träningsresa till varmare regioner stärker både form, motivation och social sammanhållning.

Res själv eller med vänner

Ta med cykelklubben, vännerna, företaget eller res själv. Att kombinera resor med träning är genialt. Du besöker inte bara en ny plats, du får även tid för daglig träning, hälsosam kost och återhämtning. Detta är en semester då du investerar i dig själv! CYKLA – ÄTA – SOVA tar merparten av tiden, men likväl är det den sociala gemenskapen du kommer att minnas bäst. De andra deltagarna är likasinnade och möjligheten till bestående vänner eller träningskamrater är stor.

Vi ordnar service och logistik

Vi tar hand om allt det praktiska som administration, reservationer, registreringar, betalningar och deltagarlistor. Vår expertis, erfarenhet och servicenivå ger dig den säkerhet du behöver. Vi vet var vi kan hitta bra cykelvägar och var vi kan hyra cyklar av hög kvalitet. Vi har ett brett kontaktnätverk och bra erbjudanden med hotell för cyklister. Vi vet att ett träningsläger kräver mycket mer än bara flyg och hotell. Låt oss hjälpa dig med detaljerna om att planera en träningsresa där allt är ordnat med möjlighet att hyra en cykel, reseguide, lokal guide, GPS-rutter, träningsguide, följeslagare bil, god mat och dryck samt andra faciliteter som gör resan extra speciell.

Välj en av våra förutbestämda träningsresor eller kontakta oss via telefon / e-post eller via formuläret på denna sida för icke-bindande erbjudanden på anpassade turer skräddarsydda efter dina önskemål och behov

Våra Träningsresor

Träningsresa till Spanien med Lise-Lott Ljung

Från11.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Lise-Lott Ljung från Health & Training Academy i solsäkra Calpe. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Upptäck Cinque Terre med Mälarö Träningsverk

Från13.480 kr

Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0

Friskvårdsresa till Spanien för dig 60+

Från12.980 kr

I Altea väntar långa stränder och ett bra hotell. En vecka fylld med motion, spännande vandringar, bra mat och vin, sociala sammankomster och avkoppling.

0