1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Utförsåkning

Alperna på bästa sätt

Alperna är mäktiga. Alla som någonsin åkt skidor i Alperna minns upplevelsen av att titta ut över ett vackert landskap, omgivet av höga bergstoppar och milsvis av backar. Precis så är det att vara med på Expa Resors alpina resor.

På våra alpina resor fokuserar vi på små grupper, noggrant utvalda destinationer, familjeägda hotell, ski-in / ski-ut mm. Kanske bor vi helt enkelt i backen. Det viktigaste på de alpina resorna är bra skidåkning, social samvaro, mysiga hotell och god lokal mat och dryck

Dina skidfärdigheter är det inte så noga med. Det väsentliga är att du är förtjust i skidåkning och uppskattar det sociala. 

Våra Utförsåkningsresor

Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

Från7.980 kr

Upptäck guldkornen i naturreservatet Höga Kusten med kunniga Bengt Wallin.

0

Yoga-retreat i Dalarna

Från0 kr

Många av oss fastnar lätt i vardagens utmaningar och vi passerar ibland gränser för vårt välmående. Därför vill vi under en sen oktoberhelg i vackra omgivningar påminna dig om känslan av helhet av kropp, sinne och själ.

0

Yoga-retreat Höga Kusten med Tanja Dyredand

Från6.480 kr

”Själagodis är mitt uttryck för allt som gör gott för själ och kropp, där hjärtats röst får guida dig”, säger Tanja Dyredand. ”Här är resan jag själv skulle älska att åka på, den bjuder jag med mig dig till nu. Hoppas innerligt vi ses för denna magiska retreat”

0