q På egen hand - www.exparesor.se
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

På egen hand

Cykelturer, vandring och aktiva semestrar på egen hand

Vi arrangerar cykel-, vandring- och aktiva semesterresor du kan göra på egen hand! 
Vi hjälper dig gärna att ordna resan efter dina önskemål under våren, sommaren eller hösten. Och om du vill ha en skidresa i de italienska Alperna hjälper vi naturligtvis också med det!

Många av de turer vi kan ordna går till platser där vi har lokala partners som vi har känt i flera år.

Välj själv vad som ingår i priset. Vi kan erbjuda flera underbara resor – och på alla dessa resor kan du lägga till extra dagar både före och efter resan. Du väljer om du vill boka planet själv, och om du vill hyra en cykel på plats eller ta med din egen.

Våra resor som du gör på egen hand

Cykelresa på Via Francigena i Toscana

From7.390 kr

Upplev Toscanas historiska skönhet på en cykeltur längs Via Francigena. Från Luccas slätter till Sienas kullar, upptäck vingårdar, medeltida städer och charmiga byar på ditt äventyr genom Italien.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Canyoning

From12.990 kr

Dyk ned i ett äventyr vid Gardasjön med Expa Travel! Utforska de pittoreska byarna Riva del Garda, Torbole och Arco, omgivna av de storslagna Dolomiterna. Vår resa bjuder på en perfekt mix av adrenalinfyllda aktiviteter och naturskönhet. Klättra Via Ferratas, cykla ner från Monte Tremalzo, bestig Monte Altissimo, och upplev canyoning i Ledrodalen.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomiterna

From14.190 kr

Starta ditt äventyr med Expa Travel och upplev Dolomiterna på ett unikt sätt. Utforska bergsklättringens spänning, följ mountainbikeleder och vandra vid Gardasjöns bredder. Våra skräddarsydda paket ger dig friheten att upptäcka dessa landskap på egen hand, stödda av vår expertis och utrustning.

0

Långhelg i Loen

From12.395 kr

Upptäck Loen, en juvel i Norges krona, belägen vid Innvikfjordens bredder nära Jostedalsbreen-glaciären. Denna by erbjuder äventyr för alla, med Via Ferrata, vandringar till Skåla, och utflykter till Briksdalsbreen. Det är en unik utgångspunkt för naturupplevelser där skönheten i det norska landskapet står i centrum.

0

Fem länder på sex dagar

From13.290 kr

Påbörja din cykelresa genom Europa med Expa Travel, där en resa genom fem länder väntar. Från bekvämt boende till organiserade måltider och bagagetransport, vi har täckt allt. Låt varje pedaltramp föra dig närmare regionens hjärta, från Tysklands vingårdar till Nederländernas ikoniska kullar.

0

Hardangervidda, Hardangerfjord och Bergen på samma resa

From21.900 kr

Starta din upptäcktsfärd i Oslo och res genom Norges oändliga skönhet till Hardangervidda och Hardangerfjorden. Denna äventyrsresa bjuder på unika upplevelser som hundspann, snöskovandring och cidersafari, vilket ger dig möjligheten att uppleva landets naturliga och kulturella mångfald. Njut av det snötäckta landskapet och de blommande fruktträdens prakt.

0

Aktiv sommar i Lofoten

From14.500 kr

Dyk in i Lofotens betagande skönhet, nu utsedd till “Årets turistdestination i Norge 2024”. Lev som lokalbefolkningen i en sjöbod vid havskanten, och upplev aktiviteter som fiske, fjällvandring och cykling i denna oslagbara skärgård. Lofoten öppnar upp en värld av oförglömliga naturupplevelser, från midnattssol till norrsken.

0

Cykling i “klassiska” Toscana – från Lucca till Florens via Pisa

From11.840 kr

Ta dig an Toscana med cykel och låt oss sköta allt det praktiska. Under åtta dagar guidar vi dig från Pisas lutande torn till Florens rika kultur, Luccas historiska stadskärna, och genom pittoreska byar. Njut av den genuina toskanska atmosfären och besök vingårdar längs vägen. Resan, som sträcker sig från lätt till medelsvår cykling, är skräddarsydd för att upptäcka Toscanas själ.

0

Bodensjön runt – en cykelresa i Tyskland, Schweiz och Österrike

From12.490 kr

Upplev en unik cykeltur runt Bodensjön, där Tyskland, Schweiz och Österrike möts. Cykla längs vackra cykelvägar, upptäck idylliska byar, historiska kulturpärlor och njut av Alpernas vackra landskap. En perfekt semester för dig som älskar natur, kultur och aktiva upplevelser.

0

Cykelresa i Apulien – i Medelhavets hjärta

From10.990 kr

Färdas genom tiden längs Rhen på cykel, där varje pedaltramp är ett steg in i en värld av historiska underverk. Denna sexdagarsresa tar dig genom Rhenregionens hjärta, från ståtliga slott och fästningar till UNESCO-listade kyrkor. Mittelrheintal, med sitt förtrollande landskap och pulserande hamnstäder, bjuder på en oförglömlig upplevelse av både kultur och äventyr.

0

Cykelsemester runt de tre sjöarna i de franska Alperna

From8.990 kr

Ge dig ut på en oförglömlig cykelresa genom de franska Alpernas hjärta, skräddarsydd för semester-cyklister som önskar njuta utan de utmanande höjdstigningarna. Denna sexdagars äventyrstur tar dig runt Genèvesjön, Bourgetsjön och Annecysjön, längs välmarkerade cykelvägar som slingrar sig förbi Rhône och Isère. Upptäck charmen i pittoreska byar och den lummiga grönskan i alpdalarna, allt under de imponerande Alpernas vakande blick.

0

Cykelsemester längs romantiska Rhen

From7.990 kr

Följ med på en 6-dagars cykeltur längs Rhen, en resa som tar dig genom Europas pulsåder och in i en värld fylld av historia och kultur. Denna självguidade tur leder dig genom landskap sprängfyllda med slott, fästningar och kyrkor – många skyddade av UNESCO. Din väg slingrar sig genom frodiga vinodlingar och förbi livliga hamnstäder, allt på en rutt som är enkel att följa.

0

Albanien på cykel

From13.890 kr

Upplev Albaniens oöverträffade skönhet, en dold pärla i Medelhavet, där kristallklart vatten möter orörda stränder och kulinariska njutningar väntar vid varje hörn. Landskapet är en fest för ögonen, en perfekt bakgrund för en minnesvärd cykelresa. Albanien, med sin rika historia och kulturella mångfald, bjuder in dig till en äventyrsfylld resa på två hjul.

0

Cykelsemester i Moseldalen – på egen hand

From8.990 kr

Moseldalen erbjuder mycket som många andra cykeldestinationer inte kan erbjuda. Detta vackra område är verkligen ett paradis för den som älskar cykelsemester med bra hotell, fina, platta cykelvägar, minimal trafik, härliga viner, mysiga städer och inte minst vacker natur.

0

Cinque Terre på egen hand

From5.590 kr

Alla borde få uppleva att gå i de fantastiska bergen och njuta av den spektakulära utsikten i Cinque Terre!Det vackra området ‘Cinque Terre’ i Italien består av fem härliga byar längs kusten mellan Genova och La Spezia. Klippor, vinrankor, gelato, färgglada hus, cappuccino, små stränder och härliga små restauranger i varje stad. Helt enkelt vackert!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From15.890 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Italien, Österrike och Slovenien med cykel

From10.290 kr

April – Sept. – valfritt datum.
En cykeltur genom ett fantastiskt landskap. Från Alperna i Italien cyklar du över gränsen till Österrike och vidare till Slovenien. Och alldeles nere vid kusten kommer du tillbaka till Italien igen – i gränsstaden Trieste. En sträcka på ca. 310-350 km totalt på 8 dagar / 7 nätter.

0
Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

Cenika till i Italien

From9.000 kr

Företagsresan med stora Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att “cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

0

Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

From7.980 kr

Höga Kusten i norra Sverige bjuder på en resa genom enastående platser och spektakulär natur. På Ulvön, tidigare norra Sveriges största fiskeläge, kan du utforska dess historiska charm. Skuleskogens nationalpark bjuder på imponerande landskap under en dagsvandring, medan den pittoreska ön Trysunda lockar med sin avkopplande atmosfär och vackra skärgård. Avsluta med en vandring till toppen av Mjältön för en panoramautsikt över Höga Kusten och skapa minnen för livet i detta unika naturparadis.

0

Cykelsemester från vingård till vingård i Italien – på egen hand

From14.990 kr

Ta del av en enastående vinsafari genom Abruzzos bästa vinregioner och upplev den rika kulturen, den lokala maten och de förstklassiga vinerna. På egen hand, utan guide, ger dig cykelturen möjlighet att utforska vingårdar och njuta av det magnifika landskapet längs vägen. Denna unika resa låter dig upptäcka regionens djupa vintraditioner och smaka på dess gastronomiska läckerheter på ditt eget sätt. Låt Abruzzos charm förtrolla dig medan du skapar minnen för livet i denna italienska vinparadis.

0

Cykelresa från München till Venedig

From14.590 kr

Utforska tre länder i en oförglömlig cykelresa från München till Venedig genom Tyskland, Österrike och Italien. Upplev den spektakulära naturen längs vägen, från de bayerska sjöarna till Dolomiterna och kanalerna i Venedig. Med cykelvänliga etapper, gästvänliga värdar och bekväma transporttjänster är denna resa en perfekt blandning av cykelturism och äventyr. Upptäck en mångfald av kultur, kök och naturupplevelser på denna 525-545 km långa resa som sträcker sig över 9 dagar och 8 nätter. Upplev en resa fylld av spänning, skönhet och äventyr!

0

Vandring i Dolomiterna

From5.120 kr

Upplev de majestätiska Dolomiterna i norra Italien på denna spektakulära vandringsresa! Upptäck områdets naturskönhet och UNESCO-listade platser med hjälp av våra erfarna guider. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse i denna ikoniska bergsmiljö.

0

Hike & Camp; Bike i Cinque Terre och Toscana

From12.990 kr

Njut av det fantastiska toskanska cykellandskapet och Cinque Terre på denna minnesvärda resa, arrangerad av Expa Travel! Upplev en perfekt blandning av cykling och vandring genom hisnande omgivningar och fördjupa dig i den fascinerande kulturen och den utsökta maten i regionen. Med vårt välplanerade program kan du vara säker på att varje steg på din resa är fyllt med spännande äventyr. Låt oss guida dig genom de mest charmiga platserna och ge dig möjlighet att skapa oförglömliga minnen i den vackra toskanska och Cinque Terre-omgivningen!

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomiterna

From12.000 kr

Vad säger du om att utforska den oförglömliga skönheten kring norra Gardasjön och Dolomiterna med Expa Travel! Njut av en mångfald spännande aktiviteter i Riva del Garda, Torbole och Arco, där varje stund erbjuder möjligheter till äventyr och minnesvärda upplevelser. Vårt specialdesignade program är skapat för att tillfredsställa dina äventyrsbegär, oavsett om det är klättring, cykling eller vandring som lockar dig mest. Med vår expertis och passion för äventyr kan du vara säker på att din resa blir både säker och fylld med oförglömliga stunder. Låt oss leda dig genom denna hisnande region och skapa minnen för livet tillsammans!

0

Riva del Garda med Via Ferrata, Brentabergen – Dolomiterna

From14.190 kr

Upplev den ultimata äventyrsresan med Expa Travel till det hisnande norra Gardasjön och de majestätiska Dolomiterna. Ge dig ut på spännande Via Ferrata-klättringar, känn friheten medan du mountainbikear nedför Monte Tremalzo, och låt de pittoreska bergshyddorna bli din hem för natten. Utforska Brenta Dolomitenes orörda vandringsleder till fots och låt dig uppslukas av naturens underverk. Med Expa Travel vid din sida är varje dag fylld med spektakulära äventyr och oförglömliga upplevelser. Gör dig redo att skapa minnen som varar livet ut på denna enastående resa där äventyr möter vacker natur.

0

Cykelsemester vid Adriatiska kusten

From8.800 kr

Denna resa är den perfekta blandningen av utmärkt cykling, adrenalinfyllda äventyr, solsken, bad, kulinariska upplevelser och bekvämt boende. Vi garanterar toppservice överallt – från hotellen till våra kunniga guider och skickliga mekaniker. Med Expa Travel får du inte bara en resa, utan en heltäckande upplevelse där varje detalj är noggrant utvald för att förgylla din vistelse. Förbered dig på en semester där cykling möter äventyr och avkoppling, och där varje måltid blir en gastronomisk höjdpunkt. Välkommen till en värld av förstklassig service, där dina behov står i centrum.

0
Önskar du mer information om resan?

Fyll i fälten ovan och tryck på "JA, TACK"-knappen så kontaktar vi dig.