1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

På egen hand

Cykelturer, vandring och aktiva semestrar på egen hand

Vi arrangerar cykel-, vandring- och aktiva semesterresor du kan göra på egen hand! 
Vi hjälper dig gärna att ordna resan efter dina önskemål under våren, sommaren eller hösten. Och om du vill ha en skidresa i de italienska Alperna hjälper vi naturligtvis också med det!

Många av de turer vi kan ordna går till platser där vi har lokala partners som vi har känt i flera år.

Välj själv vad som ingår i priset. Vi kan erbjuda flera underbara resor – och på alla dessa resor kan du lägga till extra dagar både före och efter resan. Du väljer om du vill boka planet själv, och om du vill hyra en cykel på plats eller ta med din egen.

Våra resor som du gör på egen hand

Albanien på cykel

From13.890 kr

Följ med på en upptäcktsresa som du sent kommer att glömma, vi snackar cykeltur i Albanien, ett spännande land som de flesta av oss vet väldigt lite om.

0
Cykeltur i Moseldalen - på egen hand

Cykelsemester i Moseldalen – på egen hand

From8.990 kr

Moseldalen erbjuder mycket som många andra cykeldestinationer inte kan erbjuda. Detta vackra område är verkligen ett paradis för den som älskar cykelsemester med bra hotell, fina, platta cykelvägar, minimal trafik, härliga viner, mysiga städer och inte minst vacker natur.

0

Cinque Terre på egen hand

From5.590 kr

Maj – oktober, valfri datum.
Alla borde få uppleva det vackra området ‘Cinque Terre’ i Italien, bestående av fem härliga byar längs kusten mellan Genova och La Spezia. Klippor, vinrankor, gelato, färgglada hus, cappuccino, små stränder och härliga små restauranger i varje stad. Helt enkelt vackert!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From14.590 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Med cykel genom tre länder

From10.290 kr

April – Sept. – valfritt datum.
En cykeltur genom ett fantastiskt landskap. Från Alperna i Italien cyklar du över gränsen till Österrike och vidare till Slovenien. Och alldeles nere vid kusten kommer du tillbaka till Italien igen – i gränsstaden Trieste. En sträcka på ca. 310-350 km totalt på 8 dagar / 7 nätter.

0
Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

Cenika till i Italien

Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att “cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

0

Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

From7.980 kr

Upptäck guldkornen i naturreservatet Höga Kusten med kunniga Bengt Wallin.

0

Cykelsemester från vingård till vingård i Italien – på egen hand

From11.590 kr

Vinsafari genom några av de bästa vinregionerna Abruzzo i Italien har att erbjuda. Du cyklar från vingård till vingård och njuter av landskapet, den lokala maten och inte minst de goda vinerna. På egen hand, utan guide.

0

Cykelresa från München till Venedig

From14.590 kr

På den här turen cyklar du från München, via Alperna och Österrike till vackra Venedig. En underbar kombination av turcykling och äventyr när du korsar Alperna från Tyskland, genom Österrike och vidare till Italien.
Resan genomförs på egen hand – utan guide.

0

Vandring i Dolomiterna

From5.120 kr

På denna tur kommer du att uppleva några av de vackraste bergen vi känner – Dolomiterna i norra Italien! Delar av Dolomiterna ingick i UNESCO: s världsarvslista 2009.

0

Hike & Bike i Cinque Terre och Toscana

From8.990 kr

En spännande och innehållsrik lång-weekend i Italien. En resa där vi kombinerar både vandring och cykel tillsammans med massor av nya upplevelser. Resan börjar med en spektakulär vandring.

0

Guidad vandring längs Spaniens vita kust

From9.470 kr

En resa med vandringar i Costa Bravas vackra bergsområden när mandelträden blommar – med underbara vita och rosa blommor.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomiterna

From12.000 kr

Riva del Garda,är ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, omgiven av de fantastiska bergen i Dolomiterna och av Gardasjön.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, Brentabergen – Dolomiterna

From12.590 kr

På norrsidan av Gardasjön ligger städerna Riva del Garda, Torbole och Arco. Ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, här är du hela tiden omgiven av de fantastiska bergen.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Vandring, Canyoning

From10.590 kr

På den här turen får du klättra Via Ferrata på berget Cime Capi, självfallet väl omhändertagen av en lokal guide. En utflykt med en rutt som är lättillgänglig, spännande och spektakulär.

0

Cykelsemester vid Adriatiska kusten

From8.800 kr

På denna resa kombinerar vi riktigt bra cykling med spännande upplevelser, sol & bad, gastronomiska höjdpunkter och ett trevligt boende. Vi talar topp-service på hotell, guider och mekaniker!

0
Önskar du mer information om resan?

Fyll i fälten ovan och tryck på "JA, TACK"-knappen så kontaktar vi dig.