1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Gradering av resor

Gradering av våra resor

För att göra det lättare för dig att välja en resa som passar dig har vi valt att dela in våra resor i tre svårighetsgrader:

 

Relativt platt landskap. Här kan alla som älskar att cykla och / eller gå vara med. Vissa förberedelser krävs, men med normal kondition klarar du det bra.

 

 

Kuperat landskap med en del stigningar och backar utför. Alla som gillar att cykla och / eller gå kan vara med. För cykelturerna: Du behöver inte vara en elitcyklist, men bör ha tränat lite innan eftersom landskapet är kuperat. Det är bra om du förbereder dig inför resan med att cykla cirka 50-60 km några dagar i rad (cirka 2-3 gånger).

 

 

Kuperat landskap med några krävande stigningar. Här cyklar vi alla på racercykel och med cykelskor. Du behöver inte vara elitcyklist för att vara med, men det är viktigt att du gillar att cykla och är beredd på fysiska utmaningar. Du bör vara van att sitta flera timmar på cykeln och kunna åka 60-80 km flera dagar i rad.