1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Seniorresor med Activage Center

Medlemsresor med Activage Center

Activage Center anordnar ett flertal resor per år för sina medlemmar i samarbete med Expa Travel AB.

Under 2024 har vi nöjet att erbjuda fyra härliga resor. Flera kommer att presenteras längre fram.

Våren 2024
Hösten 2024
 • Sommar med Activage på Sånga Säby, 10-12 augusti  2024, Färingsö. LÄS MER OCH BOKA.
 • Upptäck Montenegro med Activage, 14-19 september 2024, Montenegro. LÄS MER OCH BOKA.
 • Upplev Baskien med Activage, 26 september-1 oktober 2024, Lekeitio, Spanien. LÄS MER OCH BOKA
 • Upplev Baskien med Activage, 17-22 oktober 2024, Lekeitio, Spanien. LÄS MER OCH BOKA.
 • Musik i Wien med Camilla Lundberg och Activage, 16-19 november 2024, Wien, Österrike. LÄS MER OCH BOKA.

Notera att deltagarantalet är mycket begränsat då vi alltid reser med mindre grupper för att kunna ge den bästa servicen och upplevelsen.

Maila gärna bill@exparesor.se – eller ring på 0704-915 915 – om du har frågor eller funderingar.

Vi hoppas att vi ses på nästa resa!

Katja Ekvall, Activage Center
Bill Larsten, Expa Travel AB

Några höjdpunkter med våra medlemsresor
 • Glädjen att resa och uppleva tillsammans med Activage-medlemmar från olika center
 • Stora upplevelser utanför allfarvägarna i länder som t.ex. Frankrike, Italien och Spanien.
 • Vandringar i vackra omgivningar – vi delar in oss i grupper så att alla kan vara med efter sina förutsättningar.
 • Gemensamma och välsmakande måltider från det lokala köket.
 • Trygga och välordnade resor med flera ledare från Activage Center respektive Expa Resor.
 • Infomöte före och återträff efter varje resa ger än större upplevelser och starkare gemenskap (deltagande är förstås frivilligt).
Film från tidigare medlemsresa med Activage

Upplev Baskien

From20.600 kr

En spektakulär resa med de bästa delarna av Baskien. Vi bor i den charmiga fiskebyn Lekeitio på ett suveränt hotell med det bästa läget i byn, precis vid stranden och med fantastisk utsikt. Vi provar regionens viner, gastronomi, kultur och njuter av det bedårande landskapet. Dessutom besök av Bilbao, Guggenheim och naturligtvis San Sebastian.

Upptäck Montenegro med Activage

From20.900 kr

Montenegro är ett land som verkligen fångar essensen av Medelhavet och Balkan med sin enastående naturskönhet och sitt rika kulturarv. Känd för sin dramatiska kustlinje längs Adriatiska havet, majestätiska berg, djupa skogar och kristallklara sjöar, erbjuder Montenegro en mångfald av landskap som förbluffar och inspirerar.

Sommar med Activage på Sånga Säby

From5.690 kr

Vi njuter av rörelse, god mat, sommar och bad på Färingsö utanför Stockholm. Tre härliga dagar tillsammans med andra Activage-medlemmar i augusti-sommaren.

Upplev Baskien med Activage

From20.600 kr

En spektakulär resa med de bästa delarna av Baskien. Vi bor i den charmiga fiskebyn Lekeitio på ett suveränt hotell med det bästa läget i byn, precis vid stranden och med fantastisk utsikt. Vi provar regionens viner, gastronomi, kultur och njuter av det bedårande landskapet. Dessutom besök av Bilbao, Guggenheim och naturligtvis San Sebastian.

Upplev Amalfikusten, Capri och Pompeii med Activage

From22.480 kr

Upptäck skönheten längs Amalfikusten – ett av Italiens mest hisnande kustområden. Amalfikusten erbjuder en enastående kombination av dramatiska klippor, pittoreska byar och kristallklart hav. Vi njuter av lokala delikatesser, gör enklare vandringar och besöker historiska platser som Positano och Pompeii.

För dig som medlem - skräddarsy din egen resa!

Vill du göra en resa med väninnorna? 

Utöver våra medlemsresor, bistår vi dig som medlem i Activage Center att skräddarsy din resa.

Eller ett speciellt födelsedagsfirande?

Nedan ser du ett antal förslag på resor, se dem i första hand som inspiration, alla typer av resor kan anpassas efter dina önskemål. 

Kanske en resa med barnen och barnbarnen?

Om du vill vet mer, ring Bill Larsten på 0704-915 915 eller ta kontakt via e-post.

Önskar du mer information om resan?

Fyll i fälten ovan och tryck på "JA, TACK"-knappen så kontaktar vi dig.

Långhelg i Lucca  / Toscana

Upplev den charmerande staden Lucca och dess omgivning. Ni bor på ett härligt hotell med utsikt över dalen och den unika staden Lucca. Utöver att se och uppleva den gemytliga gamla staden, kan vi också lägga upp turer till t ex stranden Lidi di Camaiore, besök på vingård/olivgård, druvskörd, shopping, cykeltur i området (olikaturer på olika nivåer), dagstur till Firenze etc.

Långweekend vid Lago Iseo

Vi erbjuder en mat- och vinresa i det härliga området runt Lago Iseo i Italien. Vi bor flott alldeles nere vid sjön, besöker vingård och har matlagningskurs med hotellets eminenta kock. Önskar ni andra aktiviteter kan vi ordna det för er t ex cykeltur, vandring, båttur etc.

På väg hem mot flygplatsen finns det möjlighet att stoppa vid ett stort shoppingcenter för shopping av kläder och mat. Valet är ditt!

Upplevelseresa i regionen Umbria

Vackra Umbria – Italiens gröna hjärta, ligger söder om Toscana, norr om Lazio – lätt tillgängligt från Rom. Umbria har utmärkt kök med fantastiska viner, massor av historia och inte minst mysiga medeltidsbyar. På den här resan kan vi lägga till vingårdsbesök, vandring i nationalparken Montesubasio. Besök i Spello och Assisi – med eller utan guide. Vi skräddarsyr gärna efter dina önskemål.

Italien/Slovenien/Kroatien-på samma resa

Upplevelsetur till Italien och grannländerna Slovenien och Kroatien. Det är endast några få stenkast som skiljer dessa länder överst i adriatiska havet. Här fyller vi en vecka med upplevelser, mys och social samvaro. Vi ska också bevisa att det är möjligt att äta frukost i Italien, lunch i Slovenien och middag i Kroatien. Tre saker på en dag, som ett Kinder-ägg med andra ord. Och avståndet? Ungefär som Stockholm – Uppsala.

Vandring i Cinque Terre

Följ med på en av Europas vackraste vandringar- Cinque Terre. En fantastisk vandring mellan de fem byarna Monterosso – Vernazza – Corneglia – Manarola – Riomaggiore, en upplevelse som tilltalar de flesta! Som tillägg till vackra Cinque Terre kan du också få uppleva besök på vingård, dagsbesök i byn Lucca, samt övernattning på det spännande hotellet Borgo Giusto i Toscana. Du väljer själv hur många dagar du önskar vara i Cinque Terre, eller om du önskar lägga in en extra dag med t ex shopping på Shopping Mall i närheten eller en extra dag med cykling etc.

Mat- & Vintur i Valpolicella

Vem vill väl inte tillbringa 5 dagar på mat- och vinresa vid Gardasjön i Italien? På den här resan bor ni på samma hotell under hela resan och gör dagsturer i den mysiga miljön runt Gardasjön. Här kan man välja mellan termalbad i varma källor, besök i de många trevliga städerna runt sjön, olivmuseum, vingård eller charkproducent, rundvandring i staden Verona mm. Vi skräddarsyr efter dina önskemål.

Europas vackraste tågresa

Glaciär Expressen, tillsammans med Bernina Expressen, sägs vara en av världens vackraste tågresor. Turen med Glaciär Expressen från Brig till St. Moritz går via orörda fjäll, fantastiska spa-orter och djupa dalar. Vi ska ta oss igenom 91 tunnlar och över 291 broar, några av dem väldigt spektakulära. Efter en natt i St. Moritz går vi ombord på Bernina Expressen som tar oss söderut via Dolomiterna med ändstation i Tirano. Vi fortsätter vår resa i Italien med buss fram till ”sjöarna i norr”, dvs Lago Como och Lago Maggiore – med alperna i norr som speglar sig i vattnet. 

Kryssning i Kroatien

Kroatien har blivit en av pärlorna som ”alla” har upptäckt. Både byarna, stränderna, det rena vattnet och inte minst atmosfären lockar de flesta. När det landet utöver detta är influerat av det italienska köket är det inte konstigt att många menar att Kroatien har ”allt”.  Vi startar vår kryssning i staden Split och seglar söderut mot Dubrovnik. På vägen stannar vi i hamnarna Makaraska, Mljet, Sipani, Korcula och Hvar innan vi återvänder till hamnen i Split. Självklart har vi med full besättning med proffesionellt mannskap, inklusive kock och kapten.

La Bella Sicilia

Sicilien, denna mytomspunna, dramatiska och vackra ö i Medelhavet. Belägrad och ockuperad av främmande makter genom hundratals av år. Känt för den aktiva vulkanen Etna och känt som födelseort för maffian. Allt och alla har på sitt sätt satt sin prägel på denna ö. Detta skall ni få utforska närmare, men framför allt ska ni få se en skönhet som måste upplevas. Vi sätter upp ett program för den som önskar att få uppleva det riktiga Sicilien – via bil/moped. Ni kommer få besöka typiska sicilianska byar som Taormina, Modica, Noto, Marina di Ragusa och Enna.