1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Expa Travel

En personlig researrangör

ATT RESA…

Bara i orden “Att resa” finns det många förväntningar, kanske lite spänning och säkert massor av glädje.
Viljan att dela dessa förväntningarna och glädjen med våra gäster är det som har drivit oss från första början för mer än 16 år sedan. Vi i Team Expa kan helt enkelt inte tänka oss något bättre än det.

Vår erfarenhet, vårt fokus på hållbarhet och glädjen vi har i att skapa upplevelser för dig tror vi kommer att gynna dig på många sätt.
Av erfarenhet tipsar vi ofta om resor lite utanför allfarvägarna, och skräddarsyr mer än gärna resan för dig och de du reser med. Om du inte väljer någon av våra redan “färdiga” resor då.

Våra destinationer ligger framför allt runt Medelhavet och i Norge. Vi trivs väldigt bra i Italien, men även Spanien och Frankrike ligger oss varmt om hjärtat. Vårt program utökas ständigt med nya destinationer och spännande partners. De senaste åren har det blivit resor runt om i hela Norge men även att bla. till Kroatien, Schweiz, Japan, Andorra, Kanada, Portugal, Pyrenéerna, Nederländerna, Skottland, Österrike, Korea, Albanien, Liechtenstein, Belgien och Tyskland. Många aktivitetsresor, cykelresor, vesparesor, vandringar, mat & vinresor, skidresor, skolresor, senior resor och inte minst företagsresor.

Våra värderingar och vår vision

Vår vision är lika enkel som viktig – “skapa glädje och ökad självkänsla”. Vårt mål och löfte till dig som deltagare är att ge dig “Reseupplevelser för livet”.

GLÄDJE

Själva kärnan i det vi gör är något så enkelt som att känna glädje och ha kul.
Att skapa glädje för andra, tillsammans med andra, är vårt stora “varför”.

HÅLLBARHET

Vi försöker verkligen vara medvetna om de val vi gör – så att vi kan bidra och påverka till en hållbar utveckling. Med en bra plan och strategi kan vi åstadkomma mycket – speciellt om vi gör det tillsammans med dig som deltagare. Varje dag försöker vi göra förnuftiga val för att bli mer hållbara på alla nivåer!

ÄKTA

När något är äkta kan vi känna det. Både vad gäller upplevelsen och hos dem vi möter på vägen. Äkta människor är de som vågar vara sig själva. Och när vi kan vara oss själva har vi det som allra bäst. 

RESEBOLAGET EXPA TRAVEL AS

Expa Travel AS är reseföretaget som redan 2006 startade med aktiva upplevelseresor utomlands och i Norge.
Idag är företaget verksamt i alla tre skandinaviska länder.
Efter utbrottet av pandemin har Expa Travel AS fokuserat på spännande destinationer i Norge –  parallellt med vidareutvecklingen av destinationer runt Medelhavet.
Stora upplevelser och spännande aktiviteter till hållbara destinationer utanför allfarvägarna präglar företagets verksamhet.

Bolaget ägs till 100 % av norska Expa Travel Nordic AS. Samma bolag är även majoritetsägare i bolagen i Sverige och Danmark.