1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Företags- och gruppresor

Företags- och gruppresor

Planerar du kickoff , teambuilding eller affärsresa hemma eller utomlands? Skall du åka på en resa med en grupp vänner, idrottsföreningen eller vinklubben?

Vad är målet med att företaget åker på en resa? En belöning för goda resultat? Att samla kunderna för en oförglömlig upplevelse? Teambuilding för att skapa goda förutsättningar för fortsatt framgång?

Och vad önskar gruppen av vänner eller idrottsföreningen uppleva – skall det vara en resa med fysiska aktiviteter eller kanske en matlagningskurs?

Oavsett om motivet är nöje, affärer eller en kombination, så är vår ambition att ni vid hemkomsten ska ha känslan av ”en stor upplevelse och en god investering”. Erfarenhetsmässigt händer det något med oss människor när vi reser tillsammans. Den goda stämningen och sammanhållningen som skapas bidrar bidrar ofta till större effektivitet vid hemkomsten.

Vi hjälper gärna till med planeringen och kan även hjälpa till med utbildning och information både före och under resan. Vi har lång erfarenhet av att arrangera affärsresor och konferensresor, och skräddarsyr gärna resor till era önskningar och behov – utmana oss gärna!

Vi tar våra kunder på allvar !

Vänligen kontakta Bill, +46 704 915 915 för ett ickeförpliktigande samtal för kartläggning av önskningar och prisidé.

Våra Företagsresor

Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

Cenika till i Italien

Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att ”cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

0

Träningsresa Spanien med Apladalens Sportcenter

Från10.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Apladalens Sportcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Vandra och cykla i Lofoten i Norge

Från14.790 kr

Aktiva dagar på cykel och till fots på magiska Lofoten. Vandring till fjälltoppar som Tjeldbergtinden, Hoven och Festvågtind. Fisketur på havet och cykeltur till Henningsvaer. Midnattssolen vid Delp är bland det vackraste som går att uppleva. Följ med oss till vackra Lofoten i Juli,Aug eller Sep.

0

Vandring i Cinque Terre med Activage

Från13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Activage! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0
Cinque Terre, Italy

Upptäck Cinque Terre med Mälarö Träningsverk

Från13.480 kr

Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0
Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

Suitespot AB till Italien

Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att ”cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

0

Yoga-retreat Höga Kusten med Tanja Dyredand

Från6.480 kr

”Själagodis är mitt uttryck för allt som gör gott för själ och kropp, där hjärtats röst får guida dig”, säger Tanja Dyredand. ”Här är resan jag själv skulle älska att åka på, den bjuder jag med mig dig till nu. Hoppas innerligt vi ses för denna magiska retreat”

0

På Vespa i Abruzzo

Från4.590 kr

Se Abruzzo på det mest klassiska italienska sättet – på en Vespa. Med detta sätt att resa kommer du riktigt nära allt. Du bestämmer takt och fart och njuter av ett fantastiskt och spektakulärt landskap.

0

Hike & Bike i Dolomiterna

Från14.590 kr

Njut av en vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring. Det här är en resa fylld av utmaningar!

0