1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Företags- och gruppresor

Företags- och gruppresor

Planerar du kickoff , teambuilding eller affärsresa hemma eller utomlands? Skall du åka på en resa med en grupp vänner, idrottsföreningen eller vinklubben?

Vad är målet med att företaget åker på en resa? En belöning för goda resultat? Att samla kunderna för en oförglömlig upplevelse? Teambuilding för att skapa goda förutsättningar för fortsatt framgång?

Och vad önskar gruppen av vänner eller idrottsföreningen uppleva – skall det vara en resa med fysiska aktiviteter eller kanske en matlagningskurs?

Oavsett om motivet är nöje, affärer eller en kombination, så är vår ambition att ni vid hemkomsten ska ha känslan av ”en stor upplevelse och en god investering”. Erfarenhetsmässigt händer det något med oss människor när vi reser tillsammans. Den goda stämningen och sammanhållningen som skapas bidrar bidrar ofta till större effektivitet vid hemkomsten.

Vi hjälper gärna till med planeringen och kan även hjälpa till med utbildning och information både före och under resan. Vi har lång erfarenhet av att arrangera affärsresor och konferensresor, och skräddarsyr gärna resor till era önskningar och behov – utmana oss gärna!

Vi tar våra kunder på allvar !

Vänligen kontakta Bill, +46 704 915 915 för ett ickeförpliktigande samtal för kartläggning av önskningar och prisidé.

Våra Företagsresor