1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Företags- och gruppresor

Företags- och gruppresor

Planerar du kickoff , teambuilding eller affärsresa hemma eller utomlands? Skall du åka på en resa med en grupp vänner, idrottsföreningen eller vinklubben?

Vad är målet med att företaget åker på en resa? En belöning för goda resultat? Att samla kunderna för en oförglömlig upplevelse? Teambuilding för att skapa goda förutsättningar för fortsatt framgång?

Och vad önskar gruppen av vänner eller idrottsföreningen uppleva – skall det vara en resa med fysiska aktiviteter eller kanske en matlagningskurs?

Oavsett om motivet är nöje, affärer eller en kombination, så är vår ambition att ni vid hemkomsten ska ha känslan av ”en stor upplevelse och en god investering”. Erfarenhetsmässigt händer det något med oss människor när vi reser tillsammans. Den goda stämningen och sammanhållningen som skapas bidrar bidrar ofta till större effektivitet vid hemkomsten.

Vi hjälper gärna till med planeringen och kan även hjälpa till med utbildning och information både före och under resan. Vi har lång erfarenhet av att arrangera affärsresor och konferensresor, och skräddarsyr gärna resor till era önskningar och behov – utmana oss gärna!

Vi tar våra kunder på allvar !

Vänligen kontakta Bill, +46 704 915 915 för ett ickeförpliktigande samtal för kartläggning av önskningar och prisidé.

Våra Företagsresor

Upplev våren på Franska rivieran med Activage

Från14.480 kr

Vårens upplevelseresa med Activage går i år till den franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Under ledning av våra instruktörer blir det många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Upplev norra Gardasjön med Activage

Från15.980 kr

Nu är det äntligen dags igen – en ny underbar upplevelseresa med Activage! Denna gång till den storslagna norra sidan av Gardasjön.

0

Träningsresa Spanien med Energicenter Sportsclub

Från9.480 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Energicenter Sportsclub. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0
Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

Cenika till i Italien

Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att ”cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

0

Träningsresa Spanien med Apladalens Sportcenter

Från10.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Apladalens Sportcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Vandra på franska rivieran med Mälarö Träningsverk

Från13.980 kr

Häng med Mälarö Träningsverk till franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Träningsresa Spanien med Fame Fitness

Från10.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fame Fitness. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0
Cinque Terre, Italy

Fira 20 år med Ellie i Cinque Terre

Från13.480 kr

Fira 20 år med Ellie i Cinque Terre. Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0

Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

Från13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0