1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vandring

Vandring i magisk natur

Några av de vackraste platserna vi känner till i Italien är bergskedjan Dolomiterna och de vackra stigarna i Cinque Terre. Här har vi planerat för vandringar som är lagom utmanande – med god komfort på hotellen och ett väl tillrättalagt program. Få åker hem oberörda efter dessa magiska vandringar i unik natur. Vi arrangerar också flera resor för aktiv semester, där vandring är en stor del av aktiviteterna – se mer om dessa resor under avsnittet Aktiv semester.

Våra Vandringsresor

Upplev Gardasjön med Kockum Fritid

From14.500 kr

Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

0

Cinque Terre på egen hand

From5.590 kr

Alla borde få uppleva att gå i de fantastiska bergen och njuta av den spektakulära utsikten i Cinque Terre!Det vackra området ‘Cinque Terre’ i Italien består av fem härliga byar längs kusten mellan Genova och La Spezia. Klippor, vinrankor, gelato, färgglada hus, cappuccino, små stränder och härliga små restauranger i varje stad. Helt enkelt vackert!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From15.890 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Cykling i Toscana med vandring i Cinque Terre

From17.980 kr

15 – 19 oktober 2024.
Upptäck Toscana och Cinque Terre på vår kompakta cykel- och vandringstur. Perfekt för äventyrare som söker kultur, historia och naturskönhet i Italien.

0

Aurlandsdalen i Norge – Från fjäll till fjord

From9.950 kr

Att vandra i vackra Aurlandsdalen i Norge står på mångas önskelista. Nu har du möjligheten att realisera den drömmen.Resan startar uppe på Finse station 1222 möh dit du kommer med tåg. I 3 dagar vandrar vi i ett fantastiskt landskap som gör intryck på oss alla. Vandringen avslutas vid Aurlandsfjorden / Näröyfjorden (UNESCO).

0

Vandring i Dolomiterna

From5.120 kr

Upplev de majestätiska Dolomiterna i norra Italien på denna spektakulära vandringsresa! Upptäck områdets naturskönhet och UNESCO-listade platser med hjälp av våra erfarna guider. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse i denna ikoniska bergsmiljö.

0

Hike & Camp; Bike i Cinque Terre och Toscana

From12.990 kr

Njut av det fantastiska toskanska cykellandskapet och Cinque Terre på denna minnesvärda resa, arrangerad av Expa Travel! Upplev en perfekt blandning av cykling och vandring genom hisnande omgivningar och fördjupa dig i den fascinerande kulturen och den utsökta maten i regionen. Med vårt välplanerade program kan du vara säker på att varje steg på din resa är fyllt med spännande äventyr. Låt oss guida dig genom de mest charmiga platserna och ge dig möjlighet att skapa oförglömliga minnen i den vackra toskanska och Cinque Terre-omgivningen!

0