1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vandring

Vandring i magisk natur

Några av de vackraste platserna vi känner till i Italien är bergskedjan Dolomiterna och de vackra stigarna i Cinque Terre. Här har vi planerat för vandringar som är lagom utmanande – med god komfort på hotellen och ett väl tillrättalagt program. Få åker hem oberörda efter dessa magiska vandringar i unik natur. Vi arrangerar också flera resor för aktiv semester, där vandring är en stor del av aktiviteterna – se mer om dessa resor under avsnittet Aktiv semester.

Våra Vandringsresor

Upplev Gardasjön med Kockum Fritid

From14.500 kr

Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

0

Jubileumsresa till Spanien med Vetlanda Friskvårdcenter

From11.980 kr

11 – 18 april 2024.
Vetlanda Friskvårdcenter fyller 25 år! Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Vetlanda Friskvårdcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Cinque Terre på egen hand

From5.590 kr

Alla borde få uppleva att gå i de fantastiska bergen och njuta av den spektakulära utsikten i Cinque Terre!Det vackra området ‘Cinque Terre’ i Italien består av fem härliga byar längs kusten mellan Genova och La Spezia. Klippor, vinrankor, gelato, färgglada hus, cappuccino, små stränder och härliga små restauranger i varje stad. Helt enkelt vackert!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From15.890 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Cykling i Toscana med vandring i Cinque Terre

From17.980 kr

15 – 19 oktober 2024.
Upptäck Toscana och Cinque Terre på vår kompakta cykel- och vandringstur. Perfekt för äventyrare som söker kultur, historia och naturskönhet i Italien.

0

Vandra på franska rivieran

From13.980 kr

Vandra på franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Cinque Terre

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Vandra på Lofoten med Activage

From16.980 kr

Någon har sagt att om man någon gång i livet vill besöka något av det vackraste som går att se bör man besöka Lofoten. Så sant som det är sagt! Lofoten är bedårande vackert och har fantastiskt mycket att bjuda på. Det är inte bara äkta naturupplevelser, midnattssol och fjällturer med fantastisk utsikt, utan även ett gemytligt värdskap. Denna vandringsresa är inte bara en chans att utforska naturen, utan också ett tillfälle att skapa minnen och dela erfarenheter med andra Activage-medlemmar. 

0

Aurlandsdalen i Norge – Från fjäll till fjord

From9.950 kr

Att vandra i vackra Aurlandsdalen i Norge står på mångas önskelista. Nu har du möjligheten att realisera den drömmen.Resan startar uppe på Finse station 1222 möh dit du kommer med tåg. I 3 dagar vandrar vi i ett fantastiskt landskap som gör intryck på oss alla. Vandringen avslutas vid Aurlandsfjorden / Näröyfjorden (UNESCO).

0

Vandra och träna i Cinque Terre med Kockum Fritid

From14.480 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

From7.980 kr

Höga Kusten i norra Sverige bjuder på en resa genom enastående platser och spektakulär natur. På Ulvön, tidigare norra Sveriges största fiskeläge, kan du utforska dess historiska charm. Skuleskogens nationalpark bjuder på imponerande landskap under en dagsvandring, medan den pittoreska ön Trysunda lockar med sin avkopplande atmosfär och vackra skärgård. Avsluta med en vandring till toppen av Mjältön för en panoramautsikt över Höga Kusten och skapa minnen för livet i detta unika naturparadis.

0

Träningsresa till franska rivieran med Träningskompaniet

From12.980 kr

Följ med Träningskompaniet till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Dolomiterna

From5.120 kr

Upplev de majestätiska Dolomiterna i norra Italien på denna spektakulära vandringsresa! Upptäck områdets naturskönhet och UNESCO-listade platser med hjälp av våra erfarna guider. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse i denna ikoniska bergsmiljö.

0

Hike & Camp; Bike i Cinque Terre och Toscana

From12.990 kr

Njut av det fantastiska toskanska cykellandskapet och Cinque Terre på denna minnesvärda resa, arrangerad av Expa Travel! Upplev en perfekt blandning av cykling och vandring genom hisnande omgivningar och fördjupa dig i den fascinerande kulturen och den utsökta maten i regionen. Med vårt välplanerade program kan du vara säker på att varje steg på din resa är fyllt med spännande äventyr. Låt oss guida dig genom de mest charmiga platserna och ge dig möjlighet att skapa oförglömliga minnen i den vackra toskanska och Cinque Terre-omgivningen!

0

Franska rivieran med Monica och Hans Elsinga 12-16 oktober

From12.980 kr

Följ med Monica & Hans Elsinga till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandra på franska rivieran med Mälarö Träningsverk

From13.980 kr

Häng med Mälarö Träningsverk till franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0
Cinque Terre, Italy

Vandra i Cinque Terre med Värmdö Sjukgymnastik!

From13.480 kr

Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0

Fitnfun Jubileumsresa till Spanien

From12.480 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fitnfun. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0