1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Personuppgiftspolicy

Säker information

Sekretess är viktigt för oss och vi har åtagit oss att skydda integriteten, tillgängligheten och sekretessen för personlig information. Dessa integritetsförklaringar ger ytterligare information om vilken personlig information som samlas in, hur denna information samlas in och vilka rättigheter du har om personlig information om dig är registrerad hos oss

Grundläggande krav för behandling av personuppgifter

Exparesor AB äger och driver www.exparesor.se och ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter (”behandlingsansvarig”) när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster. Informationen behandlas i enlighet med kraven i personuppgiftslagen.

Syftet med behandlingen och vilken information vi behandlar

Information om dig och hur du använder våra tjänster. För att tillhandahålla våra tjänster till dig behandlar vi information om vem du är och din användning av tjänsten. Vi behandlar information om namn, adress och e-post. Dessutom behandlar vi informationen du anger på våra sidor när du köper.

Teknisk information

För att tillhandahålla tjänsten, för att ge bästa möjliga användarupplevelse för dig och ge support, samlar vi in ​​och bearbetar viss teknisk information om dig som besökare på webbplatsen. Vi behandlar information om vilken enhet och webbläsare du använder, din IP-adress, målsida och besökarhistorik.

Särskilt om betalningsinformation

Exparesor AB behandlar inte betalningsinformation utöver vad som krävs enligt norsk lag. Vid betalning med faktura eller kort lagrar vi inte information utöver vad som är nödvändigt för att säkerställa effektiv hantering av problem med debitering, avbokning av bokningar eller kredit. Här följer vi bokföringslagen för lagring av bokföringsdokument. Skydd av dina personuppgifter Det är obligatoriskt att dina personuppgifter hålls säkra och konfidentiella. Det finns dock alltid en risk för dataöverföringar via Internet. Det kommer alltid att vara omöjligt att säkra 100% i sådana överföringar eftersom andra orättvist kan tvinga tillträde till dem. Således är det ditt eget ansvar när du tillhandahåller din personliga information.

Särskilt om cookies.

Liksom de flesta webbplatser använder expa.no cookies. En cookie är en textfil som placeras i webbläsarens interna minne när du besöker eller interagerar med en webbplats. Första parts cookies (www.exparesor.se) är absolut nödvändiga för att vi ska kunna ge dig en bra användarupplevelse. Tredjepartscookies kan stängas av utan att det påverkar webbplatsens funktionalitet. www.exparesor.se använder tredjepartscookies från Google och Facebook. Dessa kakor samlar in data om innehåll och sidor som du har besökt hos oss och används för att ge dig mer relevanta annonser och erbjudanden på dessa kanaler (remarketing). Google-cookies används också för att hålla statistik över användaraktiviteter på våra sidor. Kakorna innehåller endast sammanlagd information och ingen information som kan identifiera dig som användare. Om du vill hantera dina cookie-inställningar kan du hitta information om detta här. Särskilt om elektronisk marknadsföring Liksom de flesta företag vill vi marknadsföra våra tjänster. Samtidigt är din integritet viktig för oss och vi vill begränsa eventuella besvär som detta kan orsaka dig. Om du har en aktiv kundrelation med oss ​​kommer vi att kunna skicka dig elektronisk marknadsföring om produkter eller tjänster som vi tror att du är intresserad av, såvida du inte har meddelat oss att du inte vill få sådana förfrågningar. Du kan ändra dina preferenser genom att använda prenumerationslänken i de nyhetsbrev som vi skickar eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@www.exparesor.se.

Användning av databehandlare

Exparesor AB ingår ett databehandlingsavtal med alla som behandlar personuppgifter för våra räkning. Våra databehandlare kan inte behandla din personliga information på något annat sätt än som överenskommits med oss ​​och beskrivs i denna sekretessförklaring. Vi överför inte personuppgifter till länder utanför EU / EES.

Lagringstid och raderingsrutiner

Personuppgifter lagras inte längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med de behandlings- och lagstadgade skyldigheter som vi har, till exempel enligt bokföringslagstiftningen.

Ändringar av integritetsförklaringen

Om vi ​​gör ändringar i denna integritetsförklaring kommer ändringarna att publiceras på vår webbplats 14 dagar innan de implementeras.

Rättigheter

Du har rätt att få åtkomst till information lagrad om dig och du kan kräva korrigering av felaktig eller ofullständig information. Du kan också begära information om dig själv raderad. Om du tror att vi behandlar personuppgifter i strid med lagstiftningen kan du göra ett klagomål till Datainspektionen (www.datainspektionen.se). Frågor eller förfrågningar om tillgång till information registrerad om dig kan riktas till info@www.exparesor.se.