q Aktiv semester - www.exparesor.se
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktiv semester

Aktiv semester för kropp och själ

Fler och fler vill ha mer ut av sin semester än strandliv och shopping.

Tänk dig att kunna kombinera lite av allt, med fokus på aktivitet, motion, frisk luft och spännande matupplevelser! Våra aktiva semesterresor innehåller olika aktiviteter såsom cykling, vandring, klättring, yoga, träningspass med PT etc.

Aktiviteterna varierar från resa till resa, mer information finns i varje program. Vi arrangerar TRE olika aktiva semesterresor till Riva del Garda och Dolomiterna! Ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, här är du hela tiden omgiven av de fantastiska bergen i Dolomiterna och av Gardasjön. 

Här nedan ser du de tre olika resorna. Gå in på dessa för att läsa mer och vad som är speciellt för varje resa, där kan du också se programmet för mer detaljer.

Våra Aktiv semesterresor

Utmana dig själv vid Gardasjön med Therese Andersson!

From14.990 kr

Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

0

Cykelresa på Via Francigena i Toscana

From7.390 kr

Upplev Toscanas historiska skönhet på en cykeltur längs Via Francigena. Från Luccas slätter till Sienas kullar, upptäck vingårdar, medeltida städer och charmiga byar på ditt äventyr genom Italien.

0

Träningsresa till Albanien med Life in Motion och Vesterskovs Workout AB

From14.800 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Caroline Montelius. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Canyoning

From12.990 kr

Dyk ned i ett äventyr vid Gardasjön med Expa Travel! Utforska de pittoreska byarna Riva del Garda, Torbole och Arco, omgivna av de storslagna Dolomiterna. Vår resa bjuder på en perfekt mix av adrenalinfyllda aktiviteter och naturskönhet. Klättra Via Ferratas, cykla ner från Monte Tremalzo, bestig Monte Altissimo, och upplev canyoning i Ledrodalen.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomiterna

From14.190 kr

Starta ditt äventyr med Expa Travel och upplev Dolomiterna på ett unikt sätt. Utforska bergsklättringens spänning, följ mountainbikeleder och vandra vid Gardasjöns bredder. Våra skräddarsydda paket ger dig friheten att upptäcka dessa landskap på egen hand, stödda av vår expertis och utrustning.

0

Långhelg i Loen

From12.395 kr

Upptäck Loen, en juvel i Norges krona, belägen vid Innvikfjordens bredder nära Jostedalsbreen-glaciären. Denna by erbjuder äventyr för alla, med Via Ferrata, vandringar till Skåla, och utflykter till Briksdalsbreen. Det är en unik utgångspunkt för naturupplevelser där skönheten i det norska landskapet står i centrum.

0

Fem länder på sex dagar

From13.290 kr

Påbörja din cykelresa genom Europa med Expa Travel, där en resa genom fem länder väntar. Från bekvämt boende till organiserade måltider och bagagetransport, vi har täckt allt. Låt varje pedaltramp föra dig närmare regionens hjärta, från Tysklands vingårdar till Nederländernas ikoniska kullar.

0

Hardangervidda, Hardangerfjord och Bergen på samma resa

From21.900 kr

Starta din upptäcktsfärd i Oslo och res genom Norges oändliga skönhet till Hardangervidda och Hardangerfjorden. Denna äventyrsresa bjuder på unika upplevelser som hundspann, snöskovandring och cidersafari, vilket ger dig möjligheten att uppleva landets naturliga och kulturella mångfald. Njut av det snötäckta landskapet och de blommande fruktträdens prakt.

0

Aktiv sommar i Lofoten

From14.500 kr

Dyk in i Lofotens betagande skönhet, nu utsedd till “Årets turistdestination i Norge 2024”. Lev som lokalbefolkningen i en sjöbod vid havskanten, och upplev aktiviteter som fiske, fjällvandring och cykling i denna oslagbara skärgård. Lofoten öppnar upp en värld av oförglömliga naturupplevelser, från midnattssol till norrsken.

0

Cykling i “klassiska” Toscana – från Lucca till Florens via Pisa

From11.840 kr

Ta dig an Toscana med cykel och låt oss sköta allt det praktiska. Under åtta dagar guidar vi dig från Pisas lutande torn till Florens rika kultur, Luccas historiska stadskärna, och genom pittoreska byar. Njut av den genuina toskanska atmosfären och besök vingårdar längs vägen. Resan, som sträcker sig från lätt till medelsvår cykling, är skräddarsydd för att upptäcka Toscanas själ.

0

Bodensjön runt – en cykelresa i Tyskland, Schweiz och Österrike

From12.490 kr

Upplev en unik cykeltur runt Bodensjön, där Tyskland, Schweiz och Österrike möts. Cykla längs vackra cykelvägar, upptäck idylliska byar, historiska kulturpärlor och njut av Alpernas vackra landskap. En perfekt semester för dig som älskar natur, kultur och aktiva upplevelser.

0

Cykelresa i Apulien – i Medelhavets hjärta

From10.990 kr

Färdas genom tiden längs Rhen på cykel, där varje pedaltramp är ett steg in i en värld av historiska underverk. Denna sexdagarsresa tar dig genom Rhenregionens hjärta, från ståtliga slott och fästningar till UNESCO-listade kyrkor. Mittelrheintal, med sitt förtrollande landskap och pulserande hamnstäder, bjuder på en oförglömlig upplevelse av både kultur och äventyr.

0

Cykelsemester runt de tre sjöarna i de franska Alperna

From8.990 kr

Ge dig ut på en oförglömlig cykelresa genom de franska Alpernas hjärta, skräddarsydd för semester-cyklister som önskar njuta utan de utmanande höjdstigningarna. Denna sexdagars äventyrstur tar dig runt Genèvesjön, Bourgetsjön och Annecysjön, längs välmarkerade cykelvägar som slingrar sig förbi Rhône och Isère. Upptäck charmen i pittoreska byar och den lummiga grönskan i alpdalarna, allt under de imponerande Alpernas vakande blick.

0

Cykelsemester längs romantiska Rhen

From7.990 kr

Följ med på en 6-dagars cykeltur längs Rhen, en resa som tar dig genom Europas pulsåder och in i en värld fylld av historia och kultur. Denna självguidade tur leder dig genom landskap sprängfyllda med slott, fästningar och kyrkor – många skyddade av UNESCO. Din väg slingrar sig genom frodiga vinodlingar och förbi livliga hamnstäder, allt på en rutt som är enkel att följa.

0

Cykelsemester i Moseldalen – på egen hand

From8.990 kr

Moseldalen erbjuder mycket som många andra cykeldestinationer inte kan erbjuda. Detta vackra område är verkligen ett paradis för den som älskar cykelsemester med bra hotell, fina, platta cykelvägar, minimal trafik, härliga viner, mysiga städer och inte minst vacker natur.

0

Cinque Terre på egen hand

From5.590 kr

Alla borde få uppleva att gå i de fantastiska bergen och njuta av den spektakulära utsikten i Cinque Terre!Det vackra området ‘Cinque Terre’ i Italien består av fem härliga byar längs kusten mellan Genova och La Spezia. Klippor, vinrankor, gelato, färgglada hus, cappuccino, små stränder och härliga små restauranger i varje stad. Helt enkelt vackert!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From15.890 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Cykelkryssning i Kroatien

From9.190 kr

April. – okt, fler datum.
Vår erfarenhet är att cruising, med egen yacht och cykel, är det bästa sättet att uppleva den underbara kroatiska kusten med alla vackra hamnar båten seglar / vi cyklar genom. Vi seglar från Split och besöker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta innan vi avslutar resan i Split.

0

Vandra på franska rivieran

From13.980 kr

Vandra på franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Cinque Terre

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Aktiv sommar i Lofoten

From14.790 kr

Aktiva dagar på cykel och till fots på magiska Lofoten. Vandring till fjälltoppar som Tjeldbergtinden, Hoven och Festvågtind. Fisketur på havet och cykeltur till Henningsvaer. Midnattssolen vid Delp är bland det vackraste som går att uppleva. Följ med oss till vackra Lofoten i Juli,Aug eller Sep.

0

Vandra och träna i Cinque Terre med Kockum Fritid

From14.480 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Cykelsemester från vingård till vingård i Italien – på egen hand

From14.990 kr

Ta del av en enastående vinsafari genom Abruzzos bästa vinregioner och upplev den rika kulturen, den lokala maten och de förstklassiga vinerna. På egen hand, utan guide, ger dig cykelturen möjlighet att utforska vingårdar och njuta av det magnifika landskapet längs vägen. Denna unika resa låter dig upptäcka regionens djupa vintraditioner och smaka på dess gastronomiska läckerheter på ditt eget sätt. Låt Abruzzos charm förtrolla dig medan du skapar minnen för livet i denna italienska vinparadis.

0

Träningsresa till franska rivieran med Träningskompaniet

From12.980 kr

Följ med Träningskompaniet till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Dolomiterna

From5.120 kr

Upplev de majestätiska Dolomiterna i norra Italien på denna spektakulära vandringsresa! Upptäck områdets naturskönhet och UNESCO-listade platser med hjälp av våra erfarna guider. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse i denna ikoniska bergsmiljö.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomiterna

From12.000 kr

Vad säger du om att utforska den oförglömliga skönheten kring norra Gardasjön och Dolomiterna med Expa Travel! Njut av en mångfald spännande aktiviteter i Riva del Garda, Torbole och Arco, där varje stund erbjuder möjligheter till äventyr och minnesvärda upplevelser. Vårt specialdesignade program är skapat för att tillfredsställa dina äventyrsbegär, oavsett om det är klättring, cykling eller vandring som lockar dig mest. Med vår expertis och passion för äventyr kan du vara säker på att din resa blir både säker och fylld med oförglömliga stunder. Låt oss leda dig genom denna hisnande region och skapa minnen för livet tillsammans!

0

Riva del Garda med Via Ferrata, Brentabergen – Dolomiterna

From14.190 kr

Upplev den ultimata äventyrsresan med Expa Travel till det hisnande norra Gardasjön och de majestätiska Dolomiterna. Ge dig ut på spännande Via Ferrata-klättringar, känn friheten medan du mountainbikear nedför Monte Tremalzo, och låt de pittoreska bergshyddorna bli din hem för natten. Utforska Brenta Dolomitenes orörda vandringsleder till fots och låt dig uppslukas av naturens underverk. Med Expa Travel vid din sida är varje dag fylld med spektakulära äventyr och oförglömliga upplevelser. Gör dig redo att skapa minnen som varar livet ut på denna enastående resa där äventyr möter vacker natur.

0

Franska rivieran med Monica och Hans Elsinga 12-16 oktober

From12.980 kr

Följ med Monica & Hans Elsinga till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

På Vespa i Abruzzo

From4.590 kr

Se Abruzzo på det mest klassiska italienska sättet – på en Vespa. Med detta sätt att resa kommer du riktigt nära allt. Du bestämmer takt och fart och njuter av ett fantastiskt och spektakulärt landskap.

0

Vandra på franska rivieran med Mälarö Träningsverk

From13.980 kr

Häng med Mälarö Träningsverk till franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

0

Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

From13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0

Träningsresa med Lollo Jansson till franska rivieran

From12.980 kr

Följ med Lollo Jansson till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

0

Fitnfun Jubileumsresa till Spanien

From12.480 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fitnfun. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Må bra-resa till Mallorca med ActiMera

From13.900 kr

Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0