1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelresor med mersmak

På Expas cykelresor kommer du nära natur, historia och människor – samtidigt som du njuter av det lokala köket.

Det blir en semester där du kommer hem i bättre form än innan du reste. Och då tänker vi inte bara fysiskt, utan även mentalt.

Våra resmål

Våra resor går gärna lite utanför de vanliga vägarna, vilket ger unika, oväntade upplevelser och en stark känsla av närvaro. Vi hittar ständigt nya, spännande boenden och kulinariska upplevelser. Du kommer stifta många nya intressanta bekantskaper med mat och människor under vägen.

Varierande svårighetsgrad

Självklart behöver du inte vara cykelproffs för att delta – här finns något för alla! Vi har resor med olika svårighetsgrader som passar de allra flesta.

Våra Cykelresor

Åndalsnes, Norge

Cykla Trollstigen i Norge

Från15.590 kr

Många ställen i Norge är så hänfört vackra att de bör upplevas på plats.  Man ska uppleva dem ”sakta” för att få med allt: dofter, frisk luft, utsikt över djupa fjordar och höga bergsmassiv. Vad är då inte bättre än att göra det på en cykel. Följ med oss 16-21 aug.
OBS! Under Corona pandemin gäller full återbetalning vid avbokning….läs mer.

0

Cykla med Giro d’Italia

Från15.600 kr

Detta är en resa för alla som önskar en cykelsemester lite utöver det vanliga! Det blir stora cykelupplevelser i fantastiskt landskap, italiensk mat & vin, och självklart den härliga stämningen på Giro d’Italia-festen.

0

Cykla i 5 länder på 6 dagar

Från14.300 kr

På denna turen vi dig med på en unik tur i hjärtat av Europa genom Tyskland ,Luxemburg, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Kom med Expa Travel på cykeltur i 5 länder på 6 dagar

0

Albanien på cykel                        

Från10.700 kr

Följ med på en upptäcktsresa som du sent kommer att glömma, vi snackar cykeltur i Albanien, ett spännande land som de flesta av oss vet väldigt lite om.

0

Hike & Bike i Cinque Terre och Toscana

Från8.990 kr

En spännande och innehållsrik lång-weekend i Italien. En resa där vi kombinerar både vandring och cykel tillsammans med massor av nya upplevelser. Resan börjar med en spektakulär vandring.

0

Vinsafari på cykel i Abruzzo

Från5.290 kr

En spännande resa genom några av de bästa vinområdena Abruzzo kan erbjuda. Du cyklar från vingård till vingård, njuter av landskapet, den lokala maten och inte minst de goda vinerna.

0

Cykelsemester vid Adriatiska kusten

Från11.800 kr

På denna resa kombinerar vi riktigt bra cykling med spännande upplevelser, sol & bad, gastronomiska höjdpunkter och ett trevligt boende. Vi talar topp-service på hotell, guider och mekaniker!

0

Hike & Bike i Dolomiterna

Från14.590 kr

Njut av en vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring. Det här är en resa fylld av utmaningar!

0