1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelresor med mersmak

På Expas cykelresor kommer du nära natur, historia och människor – samtidigt som du njuter av det lokala köket.

Det blir en semester där du kommer hem i bättre form än innan du reste. Och då tänker vi inte bara fysiskt, utan även mentalt.

Våra resmål

Våra resor går gärna lite utanför de vanliga vägarna, vilket ger unika, oväntade upplevelser och en stark känsla av närvaro. Vi hittar ständigt nya, spännande boenden och kulinariska upplevelser. Du kommer stifta många nya intressanta bekantskaper med mat och människor under vägen.

Varierande svårighetsgrad

Självklart behöver du inte vara cykelproffs för att delta – här finns något för alla! Vi har resor med olika svårighetsgrader som passar de allra flesta.

Våra Cykelresor

Albanien på cykel

From13.890 kr

Följ med på en upptäcktsresa som du sent kommer att glömma, vi snackar cykeltur i Albanien, ett spännande land som de flesta av oss vet väldigt lite om.

0
Cykeltur i Moseldalen - på egen hand

Cykelsemester i Moseldalen – på egen hand

From8.990 kr

Moseldalen erbjuder mycket som många andra cykeldestinationer inte kan erbjuda. Detta vackra område är verkligen ett paradis för den som älskar cykelsemester med bra hotell, fina, platta cykelvägar, minimal trafik, härliga viner, mysiga städer och inte minst vacker natur.

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From14.590 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Cykelkryssning i Kroatien

From9.190 kr

April. – okt, fler datum.
Vår erfarenhet är att cruising, med egen yacht och cykel, är det bästa sättet att uppleva den underbara kroatiska kusten med alla vackra hamnar båten seglar / vi cyklar genom. Vi seglar från Split och besöker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta innan vi avslutar resan i Split.

0

Med cykel genom tre länder

From10.290 kr

April – Sept. – valfritt datum.
En cykeltur genom ett fantastiskt landskap. Från Alperna i Italien cyklar du över gränsen till Österrike och vidare till Slovenien. Och alldeles nere vid kusten kommer du tillbaka till Italien igen – i gränsstaden Trieste. En sträcka på ca. 310-350 km totalt på 8 dagar / 7 nätter.

0

Cykling i Toscana med vandring i Cinque Terre

From17.980 kr

15 – 19 oktober 2024.
Upptäck Toscana och Cinque Terre på vår kompakta cykel- och vandringstur. Perfekt för äventyrare som söker kultur, historia och naturskönhet i Italien.

0

Följ med på träningsresa i Spanien

From6.990 kr

I mars 2024 inbjuder vi alla cykelintresserade till cykelparadiset Altea och Calpe, norr om Alicante i Spanien. Eric från Expa Travel har tillbringat flera månader i Altea och bjuder nu in dig till aktiva dagar där han visar dig de finaste cykelvägarna i området.

0

Starta cykelsäsongen på Franska rivieran!

From7.990 kr

Kickstarta cykelsäsongen på Franska Rivieran – med en dagsutflykt över till Italien!
Vi cyklar längs kusten till Nice, Antibe, Cannes, Eze d’Village, Monaco. Klättringarna Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze måste också testas!

0

MTB på italienska Rivieran

From9.980 kr

Efter flera dagars research i området kring Sanremo och gränstrakterna mellan Italien och Frankrike är vi nu otroligt glada att vi äntligen kan bjuda in dig på en mountainbiketur som vi länge velat erbjuda. Det är lederna där många utrustningsleverantörer, med proffs i sina stall, testar sin utrustning varje år. Här kombinerar vi roliga, slingrande bergsleder i både Frankrike och Italien med det gynnsamma och välkända mikroklimatet.

0
Åndalsnes, Norge

Cykla Trollstigen i Norge

From15.590 kr

Många ställen i Norge är så hänfört vackra att de bör upplevas på plats.  Man ska uppleva dem “sakta” för att få med allt: dofter, frisk luft, utsikt över djupa fjordar och höga bergsmassiv. Vad är då inte bättre än att göra det på en cykel. Följ med oss 16-21 aug.
OBS! Under Corona pandemin gäller full återbetalning vid avbokning….läs mer.

0

Cykelsemester från vingård till vingård i Italien – på egen hand

From11.590 kr

Vinsafari genom några av de bästa vinregionerna Abruzzo i Italien har att erbjuda. Du cyklar från vingård till vingård och njuter av landskapet, den lokala maten och inte minst de goda vinerna. På egen hand, utan guide.

0

Cykla i 5 länder på 6 dagar

From14.300 kr

På denna turen vi dig med på en unik tur i hjärtat av Europa genom Tyskland ,Luxemburg, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Kom med Expa Travel på cykeltur i 5 länder på 6 dagar

0

Cykelresa från München till Venedig

From14.590 kr

På den här turen cyklar du från München, via Alperna och Österrike till vackra Venedig. En underbar kombination av turcykling och äventyr när du korsar Alperna från Tyskland, genom Österrike och vidare till Italien.
Resan genomförs på egen hand – utan guide.

0

Hike & Bike i Cinque Terre och Toscana

From8.990 kr

En spännande och innehållsrik lång-weekend i Italien. En resa där vi kombinerar både vandring och cykel tillsammans med massor av nya upplevelser. Resan börjar med en spektakulär vandring.

0

Cykelsemester vid Adriatiska kusten

From8.800 kr

På denna resa kombinerar vi riktigt bra cykling med spännande upplevelser, sol & bad, gastronomiska höjdpunkter och ett trevligt boende. Vi talar topp-service på hotell, guider och mekaniker!

0