1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cykling

Cykelresor med mersmak

På Expas cykelresor kommer du nära natur, historia och människor – samtidigt som du njuter av det lokala köket.

Det blir en semester där du kommer hem i bättre form än innan du reste. Och då tänker vi inte bara fysiskt, utan även mentalt.

Våra resmål

Våra resor går gärna lite utanför de vanliga vägarna, vilket ger unika, oväntade upplevelser och en stark känsla av närvaro. Vi hittar ständigt nya, spännande boenden och kulinariska upplevelser. Du kommer stifta många nya intressanta bekantskaper med mat och människor under vägen.

Varierande svårighetsgrad

Självklart behöver du inte vara cykelproffs för att delta – här finns något för alla! Vi har resor med olika svårighetsgrader som passar de allra flesta.

Våra Cykelresor

Cykelresa på Via Francigena i Toscana

From7.390 kr

Upplev Toscanas historiska skönhet på en cykeltur längs Via Francigena. Från Luccas slätter till Sienas kullar, upptäck vingårdar, medeltida städer och charmiga byar på ditt äventyr genom Italien.

0

Fem länder på sex dagar

From13.290 kr

Påbörja din cykelresa genom Europa med Expa Travel, där en resa genom fem länder väntar. Från bekvämt boende till organiserade måltider och bagagetransport, vi har täckt allt. Låt varje pedaltramp föra dig närmare regionens hjärta, från Tysklands vingårdar till Nederländernas ikoniska kullar.

0

Cykling i “klassiska” Toscana – från Lucca till Florens via Pisa

From11.840 kr

Ta dig an Toscana med cykel och låt oss sköta allt det praktiska. Under åtta dagar guidar vi dig från Pisas lutande torn till Florens rika kultur, Luccas historiska stadskärna, och genom pittoreska byar. Njut av den genuina toskanska atmosfären och besök vingårdar längs vägen. Resan, som sträcker sig från lätt till medelsvår cykling, är skräddarsydd för att upptäcka Toscanas själ.

0

Bodensjön runt – en cykelresa i Tyskland, Schweiz och Österrike

From12.490 kr

Upplev en unik cykeltur runt Bodensjön, där Tyskland, Schweiz och Österrike möts. Cykla längs vackra cykelvägar, upptäck idylliska byar, historiska kulturpärlor och njut av Alpernas vackra landskap. En perfekt semester för dig som älskar natur, kultur och aktiva upplevelser.

0

Cykelresa i Apulien – i Medelhavets hjärta

From10.990 kr

Färdas genom tiden längs Rhen på cykel, där varje pedaltramp är ett steg in i en värld av historiska underverk. Denna sexdagarsresa tar dig genom Rhenregionens hjärta, från ståtliga slott och fästningar till UNESCO-listade kyrkor. Mittelrheintal, med sitt förtrollande landskap och pulserande hamnstäder, bjuder på en oförglömlig upplevelse av både kultur och äventyr.

0

Cykelsemester runt de tre sjöarna i de franska Alperna

From8.990 kr

Ge dig ut på en oförglömlig cykelresa genom de franska Alpernas hjärta, skräddarsydd för semester-cyklister som önskar njuta utan de utmanande höjdstigningarna. Denna sexdagars äventyrstur tar dig runt Genèvesjön, Bourgetsjön och Annecysjön, längs välmarkerade cykelvägar som slingrar sig förbi Rhône och Isère. Upptäck charmen i pittoreska byar och den lummiga grönskan i alpdalarna, allt under de imponerande Alpernas vakande blick.

0

Cykelsemester längs romantiska Rhen

From7.990 kr

Följ med på en 6-dagars cykeltur längs Rhen, en resa som tar dig genom Europas pulsåder och in i en värld fylld av historia och kultur. Denna självguidade tur leder dig genom landskap sprängfyllda med slott, fästningar och kyrkor – många skyddade av UNESCO. Din väg slingrar sig genom frodiga vinodlingar och förbi livliga hamnstäder, allt på en rutt som är enkel att följa.

0

Albanien på cykel

From13.890 kr

Upplev Albaniens oöverträffade skönhet, en dold pärla i Medelhavet, där kristallklart vatten möter orörda stränder och kulinariska njutningar väntar vid varje hörn. Landskapet är en fest för ögonen, en perfekt bakgrund för en minnesvärd cykelresa. Albanien, med sin rika historia och kulturella mångfald, bjuder in dig till en äventyrsfylld resa på två hjul.

0

Cykelsemester i Moseldalen – på egen hand

From8.990 kr

Moseldalen erbjuder mycket som många andra cykeldestinationer inte kan erbjuda. Detta vackra område är verkligen ett paradis för den som älskar cykelsemester med bra hotell, fina, platta cykelvägar, minimal trafik, härliga viner, mysiga städer och inte minst vacker natur.

0

Hike & Bike i Dolomiterna

From15.890 kr

Juni – Oktober, valfri datum.
En vecka med spännande cykelturer kombinerat med spektakulär vandring, en resa fylld av utmaningar! Från härlig cykling i Riva del Garda och klättring längs bergsväggar i Dolomiterna (Via Ferrata) till Brenta-bergen, genom de vackra dalarna Val di Sole och Val Non, upp till bergskedjan Monte Bondone (klassisk bergsetapp i Giro d’Italia). Bättre blir det inte!

0

Cykelkryssning i Kroatien

From9.190 kr

April. – okt, fler datum.
Vår erfarenhet är att cruising, med egen yacht och cykel, är det bästa sättet att uppleva den underbara kroatiska kusten med alla vackra hamnar båten seglar / vi cyklar genom. Vi seglar från Split och besöker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta innan vi avslutar resan i Split.

0

Italien, Österrike och Slovenien med cykel

From10.290 kr

April – Sept. – valfritt datum.
En cykeltur genom ett fantastiskt landskap. Från Alperna i Italien cyklar du över gränsen till Österrike och vidare till Slovenien. Och alldeles nere vid kusten kommer du tillbaka till Italien igen – i gränsstaden Trieste. En sträcka på ca. 310-350 km totalt på 8 dagar / 7 nätter.

0

Cykling i Toscana med vandring i Cinque Terre

From17.980 kr

15 – 19 oktober 2024.
Upptäck Toscana och Cinque Terre på vår kompakta cykel- och vandringstur. Perfekt för äventyrare som söker kultur, historia och naturskönhet i Italien.

0

MTB på italienska Rivieran

From9.980 kr

Efter flera dagars research i området kring Sanremo och gränstrakterna mellan Italien och Frankrike är vi nu otroligt glada att vi äntligen kan bjuda in dig på en mountainbiketur som vi länge velat erbjuda. Det är lederna där många utrustningsleverantörer, med proffs i sina stall, testar sin utrustning varje år. Här kombinerar vi roliga, slingrande bergsleder i både Frankrike och Italien med det gynnsamma och välkända mikroklimatet.

0
Åndalsnes, Norge

Cykla Trollstigen i Norge

From15.590 kr

Många ställen i Norge är så hänfört vackra att de bör upplevas på plats.  Man ska uppleva dem “sakta” för att få med allt: dofter, frisk luft, utsikt över djupa fjordar och höga bergsmassiv. Vad är då inte bättre än att göra det på en cykel. Följ med oss 16-21 aug.
OBS! Under Corona pandemin gäller full återbetalning vid avbokning….läs mer.

0

Cykelsemester från vingård till vingård i Italien – på egen hand

From14.990 kr

Ta del av en enastående vinsafari genom Abruzzos bästa vinregioner och upplev den rika kulturen, den lokala maten och de förstklassiga vinerna. På egen hand, utan guide, ger dig cykelturen möjlighet att utforska vingårdar och njuta av det magnifika landskapet längs vägen. Denna unika resa låter dig upptäcka regionens djupa vintraditioner och smaka på dess gastronomiska läckerheter på ditt eget sätt. Låt Abruzzos charm förtrolla dig medan du skapar minnen för livet i denna italienska vinparadis.

0

Cykelresa från München till Venedig

From14.590 kr

Utforska tre länder i en oförglömlig cykelresa från München till Venedig genom Tyskland, Österrike och Italien. Upplev den spektakulära naturen längs vägen, från de bayerska sjöarna till Dolomiterna och kanalerna i Venedig. Med cykelvänliga etapper, gästvänliga värdar och bekväma transporttjänster är denna resa en perfekt blandning av cykelturism och äventyr. Upptäck en mångfald av kultur, kök och naturupplevelser på denna 525-545 km långa resa som sträcker sig över 9 dagar och 8 nätter. Upplev en resa fylld av spänning, skönhet och äventyr!

0

Hike & Camp; Bike i Cinque Terre och Toscana

From12.990 kr

Njut av det fantastiska toskanska cykellandskapet och Cinque Terre på denna minnesvärda resa, arrangerad av Expa Travel! Upplev en perfekt blandning av cykling och vandring genom hisnande omgivningar och fördjupa dig i den fascinerande kulturen och den utsökta maten i regionen. Med vårt välplanerade program kan du vara säker på att varje steg på din resa är fyllt med spännande äventyr. Låt oss guida dig genom de mest charmiga platserna och ge dig möjlighet att skapa oförglömliga minnen i den vackra toskanska och Cinque Terre-omgivningen!

0

Cykelsemester vid Adriatiska kusten

From8.800 kr

Denna resa är den perfekta blandningen av utmärkt cykling, adrenalinfyllda äventyr, solsken, bad, kulinariska upplevelser och bekvämt boende. Vi garanterar toppservice överallt – från hotellen till våra kunniga guider och skickliga mekaniker. Med Expa Travel får du inte bara en resa, utan en heltäckande upplevelse där varje detalj är noggrant utvald för att förgylla din vistelse. Förbered dig på en semester där cykling möter äventyr och avkoppling, och där varje måltid blir en gastronomisk höjdpunkt. Välkommen till en värld av förstklassig service, där dina behov står i centrum.

0