1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Klubbsverige

Vill du ordna en medlemsresa hösten 2020?

Expa Travel är ny partner med Klubbsverige från 2020.

Vi är specialiserade på att anordna aktiva resor tillsammans med träningsklubbar. Vi hjälper er att sälja och marknadsföra resan till era medlemmar. 

Några av de resor vi ordnar nu:

Din resa kan ha fokus på olika aktiviteter, t ex

 • Träning
 • Yoga
 • Vandring
 • Cykel
 • Vin och mat

Du kan rikta den till särskilda grupper av medlemmar, t ex

 • Seniorresor
 • PT-resor
 • Tjejresor

Några av de destinationer vi reser mest till är

 • Italien
 • Spanien
 • Kroatien
 • Frankrike
 • Portugal
 • Irland

Vill du veta mer?

Kontakta Bill Larsten på telefon +46-704 915 915  eller bill@exparesor.se på Expa Travel AB. 

Jag vill veta mer om att ordna en resa


  Våra resor med grupper

  Upplev våren på Franska rivieran med Activage

  Från14.480 kr

  Vårens upplevelseresa med Activage går i år till den franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Under ledning av våra instruktörer blir det många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Upplev norra Gardasjön med Activage

  Från15.980 kr

  Nu är det äntligen dags igen – en ny underbar upplevelseresa med Activage! Denna gång till den storslagna norra sidan av Gardasjön.

  0

  Vandra och cykla i Lofoten i Norge

  Från14.790 kr

  Aktiva dagar på cykel och till fots på magiska Lofoten. Vandring till fjälltoppar som Tjeldbergtinden, Hoven och Festvågtind. Fisketur på havet och cykeltur till Henningsvaer. Midnattssolen vid Delp är bland det vackraste som går att uppleva. Följ med oss till vackra Lofoten i Juli,Aug eller Sep.

  0

  Aurlandsdalen i Norge – Från fjäll till fjord

  Från9.950 kr

  Att vandra i vackra Aurlandsdalen i Norge står på mångas önskelista. Nu har du möjligheten att realisera den drömmen.Resan startar uppe på Finse station 1222 möh dit du kommer med tåg. I 3 dagar vandrar vi i ett fantastiskt landskap som gör intryck på oss alla. Vandringen avslutas vid Aurlandsfjorden / Näröyfjorden (UNESCO).

  0

  Starta cykelsäsongen på Franska rivieran!

  Från7.990 kr

  Kickstarta cykelsäsongen på Franska Rivieran – med en dagsutflykt över till Italien!
  Vi cyklar längs kusten till Nice, Antibe, Cannes, Eze d’Village, Monaco. Klättringarna Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze måste också testas!

  0
  Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

  Cenika till i Italien

  Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att ”cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

  0

  Giro d’Italia 2022

  Från19.890 kr

  Vi cyklar flera av de legendariska bergspassen som många cykelentusiaster säkert redan har hört talas om. Som alltid cyklar vi flera av de samma etapper som loppet passerar 2022, men även från tidigare års lopp.

  0

  Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

  Från7.980 kr

  Upptäck guldkornen i naturreservatet Höga Kusten med kunniga Bengt Wallin.

  0

  Träningsresa Spanien med Apladalens Sportcenter

  Från10.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Apladalens Sportcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0
  Åndalsnes, Norge

  Cykla Trollstigen i Norge

  Från15.590 kr

  Många ställen i Norge är så hänfört vackra att de bör upplevas på plats.  Man ska uppleva dem ”sakta” för att få med allt: dofter, frisk luft, utsikt över djupa fjordar och höga bergsmassiv. Vad är då inte bättre än att göra det på en cykel. Följ med oss 16-21 aug.
  OBS! Under Corona pandemin gäller full återbetalning vid avbokning….läs mer.

  0

  Träna med ActiMera i Spanien

  Från11.980 kr

  Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Träningshelg i Sverige

  Från3.995 kr

  Följ med oss på en härlig träningshelg på västkusten 14-16 Augusti 2020 i Bohuslän. Efter en skön och lat semester är det gott att möta likasinnade för att få den motivations-boosten man behöver för att kickstarta träningshösten 2020. Denne helgen motiverar vi varandra och tränar tillsammans!

  0

  Cykla med Giro d’Italia

  Från15.600 kr

  Detta är en resa för alla som önskar en cykelsemester lite utöver det vanliga! Det blir stora cykelupplevelser i fantastiskt landskap, italiensk mat & vin, och självklart den härliga stämningen på Giro d’Italia-festen.

  0

  Cykla i 5 länder på 6 dagar

  Från14.300 kr

  På denna turen vi dig med på en unik tur i hjärtat av Europa genom Tyskland ,Luxemburg, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Kom med Expa Travel på cykeltur i 5 länder på 6 dagar

  0

  Aktivitet och vandringstur till Menton, Frankrike

  Från15.100 kr

  Höstens aktivitetsresa med våra populära PT Anki och Lene går i år till den franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Under ledning av våra instruktörer – Anki Eie og Lene Grøsland – blir det många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Pyreneernas solsida på cykel & till fots

  Från18.290 kr

  På solsiden av de majestetiske fjellene Pyreneene finner vi noen virkelig flotte sykkelveier med spennende historiske middelalderbyer Her blir det magisk sykling utenfor allfarvei

  0

  Hike & Bike i Cinque Terre och Toscana

  Från8.990 kr

  En spännande och innehållsrik lång-weekend i Italien. En resa där vi kombinerar både vandring och cykel tillsammans med massor av nya upplevelser. Resan börjar med en spektakulär vandring.

  0

  Guidad vandring längs Spaniens vita kust

  Från9.470 kr

  En resa med vandringar i Costa Bravas vackra bergsområden när mandelträden blommar – med underbara vita och rosa blommor.

  0

  Vinsafari på cykel i Abruzzo

  Från5.290 kr

  En spännande resa genom några av de bästa vinområdena Abruzzo kan erbjuda. Du cyklar från vingård till vingård, njuter av landskapet, den lokala maten och inte minst de goda vinerna.

  0

  På Vespa i Abruzzo

  Från4.590 kr

  Se Abruzzo på det mest klassiska italienska sättet – på en Vespa. Med detta sätt att resa kommer du riktigt nära allt. Du bestämmer takt och fart och njuter av ett fantastiskt och spektakulärt landskap.

  0

  Vandra på franska rivieran med Mälarö Träningsverk

  Från13.980 kr

  Häng med Mälarö Träningsverk till franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Träningsresa Spanien med Fame Fitness

  Från10.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fame Fitness. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

  Från13.880 kr

  Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

  0