1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Klubbsverige

Vill du ordna en resa för dina medlemmar?

Vi är specialiserade på att anordna aktiva resor tillsammans med träningsklubbar. Vi hjälper er att sälja och marknadsföra resan till era medlemmar. 

Några av de resor vi ordnar nu:

Din resa kan ha fokus på olika aktiviteter, t ex

 • Träning
 • Yoga
 • Vandring
 • Cykel
 • Vin och mat

Du kan rikta den till särskilda grupper av medlemmar, t ex

 • Seniorresor
 • PT-resor
 • Tjejresor

Några av de destinationer vi reser mest till är

 • Italien
 • Spanien
 • Kroatien
 • Frankrike
 • Portugal
 • Irland

Vill du veta mer?

Kontakta Bill Larsten på telefon +46-704 915 915  eller bill@exparesor.se på Expa Travel AB. 

Jag vill veta mer om att ordna en resa


  Våra resor med grupper

  Cykelkryssning i Kroatien

  From8.450 kr

  Vår erfarenhet är att cruising, med egen yacht och cykel, är det bästa sättet att uppleva den underbara kroatiska kusten med alla vackra hamnar båten seglar / vi cyklar genom. Vi seglar från Split och besöker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta innan vi avslutar resan i Split.

  0

  Följ med på träningsresa i Spanien

  From6.990 kr

  I mars 2024 inbjuder vi alla cykelintresserade till cykelparadiset Altea och Calpe, norr om Alicante i Spanien. Eric från Expa Travel har tillbringat flera månader i Altea och bjuder nu in dig till aktiva dagar där han visar dig de finaste cykelvägarna i området.

  0

  Träna med PT Maria i Spanien

  From12.480 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Maria Ekberg. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Vandringsresa vid Gardasjön i Body Joys anda med Monica & Hans Elsinga

  From13.480 kr

  Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

  0

  Jubileumsresa till Spanien med Vetlanda Friskvårdcenter

  From11.980 kr

  Vetlanda Friskvårdcenter fyller 25 år! Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Vetlanda Friskvårdcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Aktivitetsresa i Spanien med Linda och Keep it Simple

  From11.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Linda och Keep it Simple. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Cykelträna i Emiglia Romagna med Värnamo Cykelklubb

  From9.980 kr

  Cykelträna i Emiglia Romagna – cyklisternas paradis. Träna med sex olika grupper i ett böljande landskap med pittoreska vägar och charmiga medeltida byar. Vi bor i Marco Pantanis hemtrakter Cesenatico precis vid stranden på cykelhotellet Lungomare – partner till Pinarello.

  0

  Upplev sagolika Annecy med Activage

  From17.800 kr

  Efter den senaste, populära resan till franska rivieran, återvänder Activage med medlemmar till Frankrike och staden Annecy. Staden beskrivs ofta som en idyll eftersom den är underbart belägen mellan sjön Lac d’Annecy och de omgivande bergen.

  0

  Vandra på franska rivieran

  From13.980 kr

  Vandra på franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Vandring i Cinque Terre

  From13.880 kr

  Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

  0

  Upplev våren på Franska rivieran med Activage

  From14.480 kr

  Vårens upplevelseresa med Activage går i år till den franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Under ledning av våra instruktörer blir det många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Upplev norra Gardasjön med Activage

  From15.980 kr

  Den storslagna norra sidan av Gardasjön erbjuder det bästa man kan önska sig av minnesvärda upplevelser. Det magiska landskapet mellan sjön och bergen är ett paradis för alla älskare av aktiviteter och upplevelser.

  0

  Vandra och cykla i Lofoten i Norge

  From14.790 kr

  Aktiva dagar på cykel och till fots på magiska Lofoten. Vandring till fjälltoppar som Tjeldbergtinden, Hoven och Festvågtind. Fisketur på havet och cykeltur till Henningsvaer. Midnattssolen vid Delp är bland det vackraste som går att uppleva. Följ med oss till vackra Lofoten i Juli,Aug eller Sep.

  0

  Mat och vin i Baskien med Activage

  From17.200 kr

  En spektakulär resa med de bästa delarna av Baskien. Vi bor i den charmiga fiskebyn Lekeitio på ett suveränt hotell med det bästa läget i byn, precis vid stranden och med fantastisk utsikt. Vi provar regionens viner, gastronomi, kultur och njuter av det bedårande landskapet. Dessutom besök av Bilbao, Guggenheim och naturligtvis San Sebastian.

  0

  Aurlandsdalen i Norge – Från fjäll till fjord

  From9.950 kr

  Att vandra i vackra Aurlandsdalen i Norge står på mångas önskelista. Nu har du möjligheten att realisera den drömmen.Resan startar uppe på Finse station 1222 möh dit du kommer med tåg. I 3 dagar vandrar vi i ett fantastiskt landskap som gör intryck på oss alla. Vandringen avslutas vid Aurlandsfjorden / Näröyfjorden (UNESCO).

  0

  Vandra och träna i Cinque Terre med Kockum Fritid

  From14.480 kr

  Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

  0

  Starta cykelsäsongen på Franska rivieran!

  From7.990 kr

  Kickstarta cykelsäsongen på Franska Rivieran – med en dagsutflykt över till Italien!
  Vi cyklar längs kusten till Nice, Antibe, Cannes, Eze d’Village, Monaco. Klättringarna Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze måste också testas!

  0
  Upptäck Abruzzo, Italien, med Expa Travel

  Cenika till i Italien

  Företagsresan med stora upplevelser – på vespa eller cykel i okända Italien. Vi kommer att “cruisa” genom ett fantastiskt landskap med stora kontraster, från högalpint landskap till Adriatiska rivieran.

  0

  MTB på italienska Rivieran

  From9.980 kr

  Efter flera dagars research i området kring Sanremo och gränstrakterna mellan Italien och Frankrike är vi nu otroligt glada att vi äntligen kan bjuda in dig på en mountainbiketur som vi länge velat erbjuda. Det är lederna där många utrustningsleverantörer, med proffs i sina stall, testar sin utrustning varje år. Här kombinerar vi roliga, slingrande bergsleder i både Frankrike och Italien med det gynnsamma och välkända mikroklimatet.

  0

  Vandra på Höga Kusten med Bengt Wallin

  From7.980 kr

  Upptäck guldkornen i naturreservatet Höga Kusten med kunniga Bengt Wallin.

  0
  Åndalsnes, Norge

  Cykla Trollstigen i Norge

  From15.590 kr

  Många ställen i Norge är så hänfört vackra att de bör upplevas på plats.  Man ska uppleva dem “sakta” för att få med allt: dofter, frisk luft, utsikt över djupa fjordar och höga bergsmassiv. Vad är då inte bättre än att göra det på en cykel. Följ med oss 16-21 aug.
  OBS! Under Corona pandemin gäller full återbetalning vid avbokning….läs mer.

  0

  Träningshelg i Sverige

  From3.995 kr

  Följ med oss på en härlig träningshelg på västkusten 14-16 Augusti 2020 i Bohuslän. Efter en skön och lat semester är det gott att möta likasinnade för att få den motivations-boosten man behöver för att kickstarta träningshösten 2020. Denne helgen motiverar vi varandra och tränar tillsammans!

  0

  Cykla med Giro d’Italia

  From15.600 kr

  Detta är en resa för alla som önskar en cykelsemester lite utöver det vanliga! Det blir stora cykelupplevelser i fantastiskt landskap, italiensk mat & vin, och självklart den härliga stämningen på Giro d’Italia-festen.

  0

  Cykla i 5 länder på 6 dagar

  From14.300 kr

  På denna turen vi dig med på en unik tur i hjärtat av Europa genom Tyskland ,Luxemburg, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Kom med Expa Travel på cykeltur i 5 länder på 6 dagar

  0

  Aktivitet och vandringstur till Menton, Frankrike

  From15.100 kr

  Höstens aktivitetsresa med våra populära PT Anki och Lene går i år till den franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Under ledning av våra instruktörer – Anki Eie og Lene Grøsland – blir det många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Cykling i Toscana med vandring i Cinque Terre

  From18 kr

  Upptäck Toscana och Cinque Terre på vår kompakta cykel- och vandringstur. Perfekt för äventyrare som söker kultur, historia och naturskönhet i Italien.

  0

  Pyreneernas solsida på cykel & till fots

  From18.290 kr

  På solsiden av de majestetiske fjellene Pyreneene finner vi noen virkelig flotte sykkelveier med spennende historiske middelalderbyer Her blir det magisk sykling utenfor allfarvei

  0

  Träningsresa till franska rivieran med Träningskompaniet

  From12.980 kr

  Följ med Träningskompaniet till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Hike & Bike i Cinque Terre och Toscana

  From8.990 kr

  En spännande och innehållsrik lång-weekend i Italien. En resa där vi kombinerar både vandring och cykel tillsammans med massor av nya upplevelser. Resan börjar med en spektakulär vandring.

  0

  Guidad vandring längs Spaniens vita kust

  From9.470 kr

  En resa med vandringar i Costa Bravas vackra bergsområden när mandelträden blommar – med underbara vita och rosa blommor.

  0

  Franska rivieran med Monica och Hans Elsinga 12-16 oktober

  From12.980 kr

  Följ med Monica & Hans Elsinga till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

  0

  På Vespa i Abruzzo

  From4.590 kr

  Se Abruzzo på det mest klassiska italienska sättet – på en Vespa. Med detta sätt att resa kommer du riktigt nära allt. Du bestämmer takt och fart och njuter av ett fantastiskt och spektakulärt landskap.

  0

  Vandra på franska rivieran med Mälarö Träningsverk

  From13.980 kr

  Häng med Mälarö Träningsverk till franska rivieran! Vi bor i vackra gamla staden i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med träningspass, vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Träningsresa Spanien med Fame Fitness

  From10.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Fame Fitness. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Vandring i Cinque Terre med Kockum Fritid

  From13.880 kr

  Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Kockum Fritid! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

  0

  Yoga i hjärtat av Dolomiterna

  From0 kr

  Många av oss fastnar lätt i vardagens utmaningar och vi passerar ibland gränser för vårt välmående. Därför vill vi under en tidig vår vecka i vackra omgivningar påminna dig om känslan av helhet av kropp, sinne och själ.

  0

  Träningsresa med Lollo Jansson till franska rivieran

  From12.980 kr

  Följ med Lollo Jansson till franska rivieran! Vi bor i Menton, bara en kort promenad från havet. Det blir många spännande upplevelser med vandring, social samvaro och god mat.

  0

  Träningsresa Italien med Fame Fitness

  From12.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning med Apladalens Sportcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Upplev Amalfikusten, Capri och Pompeii med Activage

  From22.480 kr

  Upptäck skönheten längs Amalfikusten – ett av Italiens mest hisnande kustområden. Amalfikusten erbjuder en enastående kombination av dramatiska klippor, pittoreska byar och kristallklart hav. Vi njuter av lokala delikatesser, gör enklare vandringar och besöker historiska platser som Positano och Pompeii.

  0

  Holland från insidan med Activage

  From14.980 kr

  Besök Holland från insidan med Activage och en äkta holländare! Hans Elsinga visar sina favoriter i och omkring Amsterdam. Världens största blomsterpark och det holländska landskapet när det är som bäst, bland mycket annat. 

  0

  Träna med Hälsocenter i Tidaholm i Spanien.

  From12.480 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Maria Ekberg. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Träning-Vandring-Vinresa Spanien med Therese.

  From11.980 kr

  Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Linda och Keep it Simple. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

  0

  Vandra på Lofoten med Activage

  From16.980 kr

  Någon har sagt att om man någon gång i livet vill besöka något av det vackraste som går att se bör man besöka Lofoten. Så sant som det är sagt! Lofoten är bedårande vackert och har fantastiskt mycket att bjuda på. Det är inte bara äkta naturupplevelser, midnattssol och fjällturer med fantastisk utsikt, utan även ett gemytligt värdskap. Denna vandringsresa är inte bara en chans att utforska naturen, utan också ett tillfälle att skapa minnen och dela erfarenheter med andra Activage-medlemmar. 

  0