1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Intervju med en gymägare om medlemsresor

”Så skapar vi retention”

Print Friendly, PDF & Email

”Vi vill vara en mötesplats – att det är hos oss det händer”

Jorunn Foss, grundare och ägare till det framgångsrika träningscentret Skullerud Sportcenter utanför Oslo, har ordnat flera medlemsresor per år under många år. I en intervju med Bill Larsten på Expa Travel delar hon med sig av sina tankar. 

Våra årliga resor är ett kraftfullt verktyg för att skapa retention, säger Jorunn. Vi vill att det ska vara hos oss ”det händer”, fortsätter Jorunn. Även om man inte vill träna en dag, kommer man kanske förbi oss och tar en fika och träffar sina vänner. Vi vill att Skullerud är en mötesplats, fortsätter Jorunn.

Jorunn berättar att resor är en kritisk del i strategin för att skapa retention. Det började med kortare resor runt om i Skandinavien. För 6 år sedan började de med cykelresor till Italien. Nu ordnar de 3 stora resor per år, med cykling och vandring som aktiva inslag. De 54 platserna på varje tur blir fullbokade bara någon vecka efter att de presenteras.

– Fördelen med cykelresor är att det blir en fantastisk gemensam upplevelse. Gruppen blir sammansvetsad och nya gäster kommer snabbt in i gänget. Våra medlemmar ser verkligen fram emot årets resor. De tränar inför dem, pratar om dem både med varandra och med familj och vänner utanför klubben.

– Många är ganska ensamma. Att resa med andra blir ett sätt att lära känna nya vänner. Samtidigt blir det allt fler par som reser ihop också.

Varför en medlemsresa?

Fördelar för klubben
  • Bygger klubbkänsla - medlemmar har något att se fram emot och träna inför hela året
  • Lär känna medlemmarna bättre
  • Högre retention
  • Minimal administration
  • Ingen ekonomisk risk
Fördelar för medlemmarna
  • Ett träningsmål att arbeta mot
  • Nya vänner
  • Oförglömlig upplevelse
  • En höjdpunkt att se fram emot – och minnas – under hela året

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med oss för ett samtal om möjligheter. 

Vi ordnar bl a träningsresor, yoga-retreat, vandringsresor och cykelresor.

Expa Travel är medlem i Klubbsverige och kommer att delta på Klubbsverige Exclusive 4-5 maj 2020. 

 

Våra Träningsresor

Träningsresa Spanien med Apladalens Sportcenter

Från10.980 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Apladalens Sportcenter. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Träna med ActiMera i Spanien

Från11.980 kr

Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Tour de France 2022 – i Danmark

Från8.580 kr

Vi följer TdF-loppet på nära håll, upplever cirkusen och cyklar hela eller delar av proffsens etapper. Vi rör oss genom det danska sommarlandskapet, med kullar, kust, stränder och massor av åskådare. En upplevelse för livet!

0

Vandring i Cinque Terre med Activage

Från13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Activage! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0
Cinque Terre, Italy

Upptäck Cinque Terre med Mälarö Träningsverk

Från13.480 kr

Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0