1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Utförsåkning

Alperna på bästa sätt

Alperna är mäktiga. Alla som någonsin åkt skidor i Alperna minns upplevelsen av att titta ut över ett vackert landskap, omgivet av höga bergstoppar och milsvis av backar. Precis så är det att vara med på Expa Resors alpina resor.

På våra alpina resor fokuserar vi på små grupper, noggrant utvalda destinationer, familjeägda hotell, ski-in / ski-ut mm. Kanske bor vi helt enkelt i backen. Det viktigaste på de alpina resorna är bra skidåkning, social samvaro, mysiga hotell och god lokal mat och dryck

Dina skidfärdigheter är det inte så noga med. Det väsentliga är att du är förtjust i skidåkning och uppskattar det sociala. 

Våra Utförsåkningsresor

Träningsresa för både kropp och sinne till Altea med Pt Maria och Livscoach Camilla

From12.680 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Maria Ekberg. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Träningsresa till Albanien med Life in Motion och Vesterskovs Workout AB

From14.800 kr

Inspireras och träna yoga, styrka, kondition, mental träning och qigong med Caroline Montelius. Häng med på en träningsboost för hela kroppen samtidigt som du får mental inre avkoppling och upplevelser i härliga miljöer.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Canyoning

From12.990 kr

Dyk ned i ett äventyr vid Gardasjön med Expa Travel! Utforska de pittoreska byarna Riva del Garda, Torbole och Arco, omgivna av de storslagna Dolomiterna. Vår resa bjuder på en perfekt mix av adrenalinfyllda aktiviteter och naturskönhet. Klättra Via Ferratas, cykla ner från Monte Tremalzo, bestig Monte Altissimo, och upplev canyoning i Ledrodalen.

0