1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Varför resa med Expa Travel? 

Resor som gör något med dig

Print Friendly, PDF & Email

Sedan starten 2004 har Expa Travel byggt upp kunskap och samlat mycket erfarenhet från alla våra resor med företag, vänner eller turer på egen hand. Grupperna har varit både stora och små med destinationer över hela världen.

Vi är övertygade om att det är de unika upplevelserna – de verkligt genuina – som är det viktigaste på en resa, särskilt om du upplever dem med kollegor, familj eller nära vänner.

Varför resa med Expa Travel?

  1. Vi skräddarsyr resan för dig

Vi säljer inte bara resan – vi vill ge dig många, fantastiska upplevelser och varaktiga minnen.
Expa Travel vill hjälpa dig att hitta den resa du drömmer om – förse dig och de du reser med unika och speciella upplevelser. Tillsammans gör vi vad vi kan för att ta reda på och komma fram till det du vill få ut av resan. Vi gör en plan för att få ut så mycket som möjligt av din budget. Vår långa erfarenhet kommer definitivt att gynna dig,

Det ska vara minnesvärt att resa med Expa Travel!

  1. Vår passion och äkta intresse – din fördel

När du gör saker med hjärtat och med stor passion blir resultatet vanligtvis mycket bra. Det är något vi är stolta över!

Vi i Expa-teamet är folkliga och osnobbiga, vi har kul och är ärliga och äkta. Vi tror att dessa grundläggande värden hjälper dig att få fantastiska upplevelser när du åker med oss.

Vi gör allt praktiskt kring resan, så att du kan fokusera på upplevelserna med kollegor, familj eller vänner. Dessutom kan du naturligtvis också ta med en eller flera av våra erfarna reseguider på resan, så att du kan få hjälp med alla praktiska saker på vägen.

Vi har också mycket bra samarbetsavtal med duktiga lokala leverantörer. Detta ger oss bland annat en fördelaktiga priser och inte minst lokal kunskap om de platser vi ska åka till.

Det ska löna sig att resa med Expa Travel!

  1. Vi planerar och skapar innehåll

Vart ska du och vilka aktiviteter vill du ha? Vi har skräddarsytt resor för tusentals kunder i över 15 år. Det har gett oss mycket erfarenhet och mycket kunskap om vad som är viktigt när du reser. Vi har en unik expertis som ger dig som kund bra hjälp och vägledning innan du fattar ett beslut – och bokar din resa.

Det finns ett stort antal fantastiska destinationer att välja mellan, och vi har många spännande aktiviteter att föreslå.
Och bäst av allt – vi har testat!

En aktivitet som är lämpligt utmanande i vackert landskap och spännande omgivningar, ofta lite utanför allfarvägen, ger ofta fantastiska upplevelser. Om vi ​​kombinerar detta med god lokal mat, mysiga hotell och bra service ser vi att vi har en bra utgångspunkt.

På de flesta platser har vi lokala, professionella partners som bidrar med kunskap om både område och aktiviteter. Vi hittar snabbt vad som fungerar bäst och vad som kan uppnås utifrån ditt önskemål och din budget.

Att resa med Expa Travel ska vara enkelt!

  1. Trygghet och erfarenhet

Väljer du Expa Travel som din samarbetspartner kommer det att ge dig  och de du reser med, många fantastiska och trevliga upplevelser och minnen för livet. Men lika viktigt är tryggheten. Vår erfarenhet gynnar dig, och dessutom lyder vi under resegarantilagen. Som kund hos Expa Travel täcks du av garantierna från resegarantilagen.

Detta innebär att om resan uteblir på grund av konkurs, ackord eller insolvens hos arrangören så får du tillbaka pengarna.

Det ska vara tryggt att välja Expa Travel!