Traningsresor 2019-03-02T07:44:14+02:00

Träningsresor

Vi på Expa Travel har nöjet att erbjuda cykelturer till särskilt utvalda destinationer. Vi vet var du hittar den bästa cyklingen och var du kan få oförglömliga cykelupplevelser under stabila väderförhållanden året om. Medan vintern härjar här hemma, kan du cykla långa, lugna turer i sol och värme, i lätt terräng eller i tuffa backar, oavsett vilken nivå du är på. Vi tror att en gemensam träningsresa till varmare regioner stärker både form, motivation och social sammanhållning.

Ta med cykelklubben, vännerna, företaget eller res själv. Att kombinera resor med träning är genialt. Du besöker inte bara en ny plats, du får även tid för daglig träning, hälsosam kost och återhämtning. Detta är en semester då du investerar i dig själv! CYKLA – ÄTA – SOVA tar merparten av tiden, men likväl är det den sociala gemenskapen du kommer att minnas bäst. De andra deltagarna är likasinnade och möjligheten till bestående vänner eller träningskamrater är stor.

Varför välja Expa Travel?

Vi tar hand om allt det praktiska, såsom administration, bokningar, betalningar och deltagarlistor. Vår expertis, erfarenhet och servicenivå ger dig den trygghet du behöver. Vi vet var du hittar bra cykelrutter och var du kan hyra cyklar av hög kvalitet. Vi har ett brett kontaktnät och bra avtal med hotell som tar extra gott hand om cyklister. Vi vet att ett träningsläger kräver mycket mer än bara flyg och hotell. Låt oss hjälpa dig med detaljerna i planeringen av en cykelresa med alla möjligheter för cykeluthyrning, reseledare, lokalguide, GPS-rutter, träningsvägledning, följebil, god mat och dryck samt andra faciliteter, som gör resan extra speciell.

Välj en av våra färdiga träningsresor för 2019 eller kontakta oss på telefon, e-post eller via formuläret på denna sida för icke-bindande erbjudanden på skräddarsydda resor, anpassade efter dina önskemål och behov.

Program för 2019

April

13. apr – 20. apr, Träningsresa till Calpe – Pris från 9.780 kr, Maila bill@exparesor.se.
20. apr – 27. apr, Träningsresa till Mallorca – Pris från 6.180 kr, Maila bill@exparesor.se.

Maj

27. apr – 4 maj, Träningsresa till Toscana – Pris från 6.880 kr, Anmäl dig på resan här.

Var?

För närvarande arrangerar vi våra träningsresor till Cypern, Mallorca, Calpe och Toscana. Var god kontakta oss för offerter till andra destinationer.

När?

Vi arrangerar träningsläger under hela vintern och våren 2019. Hitta ett datum och en destination som passar dig i listan ovan eller i vår översikt över alla resor för 2019. Mars, april och maj är de mest populära månaderna, men vi upplever att allt fler reser på denna typen av resor året runt. Hösten är också en trevlig tid att resa på för att förlänga cykelsäsongen utomhus. Alla dessa platser har ett klimat och en temperatur som passar perfekt att cykla i, från oktober till och med maj.

För vem?

Kärt barn har många namn; träningsresor, träningsläger, cykelresor, cykelsemester, eller cykelläger. Oavsett beteckning är det gemensamma målet med en sådan resa att samla kilometer och göra några träningspass i kort-kort medan vädret hemma inte är lika behagligt. Hur härligt motiverande är det inte att ha en sådan resa att se fram emot? Dessutom gör det underverk med formen till sommarens cykellopp. Träningsresor eller träningsläger är inte längre bara för elitidrottare. Vi tror att dessa turer är för alla som vill bli bättre cyklister oavsett nivå. Våra resor passar alla, från nybörjare till elitnivå. Dagsprogram och rutter kommer att anpassas och behövs det, delar vi in oss i mindre grupper, så att alla får cykla i det tempo och den distans, som passar dem bäst. Våra dagsetapper varierar från 50 km till 170 km eller från 2 till 8 timmar och vi brukar ha tre olika nivåer att välja mellan per dag.

Hur?

Välj en av våra färdiga träningsresor för 2019 från vårt program eller kontakta oss för en skräddarsydd resa. Är du osäker på vilken destination du ska välja? Läs mer på våra sidor om Cypern, Mallorca, Calpe och Toscana.

För våra träningsresor gäller vårt koncept 21 för 20. Är du ansvarig för att planera resor för din cykelklubb, ditt kompisgäng, ditt företag eller för annan typ av grupp? Vi vet hur mycket arbete och tid det kan ta. Låt oss på Expa Travel hjälpa dig med planeringen och det praktiska. Du kommer då att få din egen dedikerade rådgivare, som hjälper dig att ordna din träningsresa samt din egen hemsida med program och bokning. Samla 20 betalande deltagare, nummer 21 reser gratis. Alternativt kan denna modell användas i en kickback modell för klubben. Se andra villkor för 21 för 20 här.

Andra möjligheter

Expa Travel arrangerar även rena upplevelseresor på cykel till kända destinationer i Italien, Frankrike, Schweiz och Spanien. Vill du cykla i berg du känner igen från Tour de France eller Giro d’Italia i områden som Alperna, Dolomiterna och Pyrenéerna? Hitta din typ av resa i vårt program här.

Alla våra destinationer är också bra för MTB-cyklister och triatleter. Kontakta oss så ser vi hur vi kan möta dina behov.

Villkor

Våra bokningsvillkor finns här. OBS! När flyg inte ingår i priset är det viktigt att du kontaktar oss och bekräftar att resan genomförs innan du bokar flyg. Om flygbiljetterna är inkluderade skickas dessa ut med e-post ca 7 dagar före avresa. Alla deltagare måste ha pass.

Kontakta oss

Kontakta Bill + 46 704 915 915 / bill@exparesor.se, Jens Peter +47 92 60 10 30 / jenspg@expa.no  eller Eric +47 92 61 88 05 / eric@expa.noför ett icke-bindande samtal om önskemål, möjligheter och prisuppskattningar.

   Skicka artikeln som PDF