1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Gudinneretreat med Tanja Dyredand

0
Price
Från12.480 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

978

Pris

från 12480 kr SEK
Längd 5 dagar
Reseperiod 21 - 25 sep 2022
Svårighetsgrad
Boende
Print Friendly, PDF & Email

I resan ingår

 • Flyg Stockholm-Alicante.
 • 4 nätter på Gran Hotel Solymar 4****.
 • 4 frukostar, 1 lunch och 4 middagar.
 • Klasser med Tanja Dyredand.
 • Utflykt och klasser Rosa sjön.
 • Vandring till Calpe-klippan.
Datum: 21 - 25 september 2022

”Min högsta önskan är att du får verktyg, verktyg att hitta hem till mer av den magiska själ du redan är. Väcka din inre gudinna.”

”Här är resan jag själv skulle älska att åka på, den bjuder jag med mig dig till nu.”

”Hoppas innerligt vi ses för denna magiska retreat.”

Tanja Dyredand
Gudinne retreat med Tanja Dyredand – Empowering your divine goddess

Unna dig en njutningsfull retreat för kropp, sinne och själ. I vackra pittoreska byn Calpe, på soliga Spaniens kust, hämtar vi kraft inför vintern. Salta havet, oändliga solnedgångar och storslagen natur som omslutande kuliss.

Här får du uppleva magiska dagar för återhämtning, inre läkning, balansera hormoner, öka intuition, högre medvetande och få djupare kontakt med din inre gudinnekraft.

Kom som du är eller åk med någon du tycker om. Här njuter vi guidade klasser med unika omhändertagande teman morgon och kväll. Utöver det egen-tid för reflektion, spa, self-love rituals, journaling, glädje och harmoni. Här finns möjlighet att delta på magiska utflykter, bland annat till den helande rosa lagunen utanför Torrevieja fylld med mineraler, där du får guidad Reiki session på plats. En annan dagsutflykt tar dig på magiska vandring i Sierra Bernia. 

Omhändertagande klasser som ingår
 • Morning Mindful Goddes session med terapeutisk breath work, hormonbalanserande yoga, personligt mantra och klangskålar.
 • Teman på klasser: inner & outer temple, divine feminine rising, heart-to-soul-light, I AM…
 • Release and let go session: släpp taget om ältande/oro/negative tankemönster/smärta.
 • Guidad Reiki session och kanaliserade meditationer.
 • Själslig workshop möt din inre gudinna.
 • Soulflow klass: manifestera överflöd: sacred 4 winds and 5 elements session.
 • Empowering and awekening goddess power: chakrabalansering, shaking, soul-flow och yogisk dans.

Du får även

 • Unikt personligt self-love-ritual-kit som du kan använda på plats men även långt efter resan.
 • Unikt kvälls-kit med övningar du kan göra själv, för att förbättra sömn.

Platser för klasser

Vi väljer platser för klasser efter hur vädret är samt vad gruppen önskar.

 • På hotellets Beach Club med utsikt mot havet. Det finns också andra utrymmen.
 • Vid dåligt väder, finns det en det en sal inomhus vid fitness centret. 
 • På stranden precis framför hotellet. 
 • Vandring / klass på Calpe-klippan, vilket är klippan man ser från hotellet och stranden. Magisk utsikt. En bit upp mot toppen finns en plats där det går att ha klass på. Att gå dit tar ca 45 min från hotellet en väg. 
 • Vandring / klass runt sjön Les Salines (45 min att gå runt, med start från hotellet) 

Det finns även möjlighet att boka personliga samtal/coaching/reiki/reading-session med Tanja i mån av tid. Har du frågor om yogaklasser eller klassupplägg hör gärna av dig till Tanja i förväg på info@stressaav.nu

Tanja Dyredand

Tanja Dyredand, författare, shaman, yogalärare, reiki master och omtyckt föreläsare som driver populära Youtubekanalen (Tanja Dyredand) samt magipodden och shamanpodden.

Tanja vandrar sedan många år den shamanska vägen och är initierad via modersmjölken till den Karelska/Sibiriska shamanismen, samt numera även initierad i den Nordiska, naturprästinna . Det mediala har hon haft sedan barnsben och förvaltar det med ödmjukhet och tacksamhet. Tanja arbetar idag som författare, krönikör, professionell meditations- och yogalärare, astrolog, samt shaman både nationellt och internationellt. Hon är en av de främsta inom body, mind & spirit. Hon är omtyckt föreläsare och håller events, retreats, klasser och kurser med världen som arbetsfält.

Tanja är författare till böckerna:

Magiskt fakta

Tanja har coachat skrattyoga klass för 800 personer på Finlandsbåten. Guidat micromeditation på stora scen Kungsträdgården under stora svenska Prinsparets bröllop 2015 för över 20 000 personer. Hon har guidat meditation för första gången någonsin på Casino Cosmopol under privat modevisning, samt coachat skrattyoga online för internationellt företag med över 450 personer uppkopplade för skrattyoga-klass. Tanja har även startat många viktiga insamlingar för både suicide Zero och Hjärtlungfonden och Hjärnfonden med yoga och meditation för välmående och stöttning.

” Jag ser kropp och sinne som en helhet. Där allt hänger ihop – Body, Mind & Spirit. Du är alltid i fokus hos mig. Det är dig vi utgår från. Min högsta önskan är att inspirera dig till att hitta verktyg, så att du kan hitta till allt det magiska du redan är. Du är din egen kreatör, din egen magiker och kan skapa det liv du själv vill ”, säger Tanja Dyredand

Du hittar Tanja på

www.youtube.com/tanjadyredand

Instagram.com/mindfully_tanja

www.facebook.com/vanligavillan

www.magipodden.se

www.shamanpodden.se lanseras i juli tillsammans med Pernilla Sollander

Du är huvudpersonen i ditt liv, du är redan magisk!

Detta är din tid från dig själv till dig själv som en gåva. Här är din inre resa i första rum. Kom som du är eller åk med någon du tycker om. Här finns tid för reflektion och delning, både enskilt och gemensamt. Här är du trygg, omhändertagen och omgiven av omtanke.  Du släpper alla ”måsten” från vardagen och bara ”’är”.

Se helgen som ett själsligt smörgåsbord, att välja användbara verktyg från så att du kan skapa mer självmedkänsla, livsglädje och själslig hälsa i din vardag, långt efter du kommit hem från långhelgen.  

Inga förkunskaper behövs. Alla klasser är individanpassade där du utgår från hur kroppen känns just då. Du är trygg och får guidning.

Bra för: Minskar stress, hjärntrötthet, smärta, förbättrar sömn, balanserar hormoner, boostar immunförsvar, förbättrar blodcirkulation, stärker leder, lymfa, fascia/bindväv, ökar rörlighet. Fokus väcka vagusnerven och inre läkning.

Vem passar resan för?

Denna resa är lämplig för alla som gillar att kombinera ett retreat med semester.  Om du är önskar en resa för kroppen och själen och samtidigt vill få nya vänskaper – ja, då är vi övertygade om att du kommer att uppskatta denna resa! 

Bad!

Tanja inspirerar dig till ett uppfriskande havsdopp vissa morgnar (om du vill förstås…)!

Poolen finns alltid tillgänglig och det varma havet är bara ett fåtal meter framför hotellet. 

Utflykter – för dig som har lust

Utflykt och yoga Rosa sjön

Utflykt till välgörande och mineralrika rosa lagunen, Laguna Rosa i Torrevieja. Vi åker transfer cirka 1,5 timme och njuter av landskapet. På plats finns möjlighet att bada i mineralrika vattnet, hämta välgörande ”mud”/lermask som du kan applicera på ansikte eller hela kroppen. Den som vill kan delta i guidad och kanaliserad Reiki session på plats. 

Vandring Calpe-klippan

Vandring upp på den mäktiga klippan i Calpe – Penon De Ifach. Vi går från hotellet till naturparken Penon De Ifach och upp på klippan (332 m.ö.h).

Härifrån är utsikten hänförande. Vi ser västerut Calpe och vårt hotell och norrut kusten med flera stränder, närmast Playa de la Fossa. Denna vandring ingår i resan. Vandringen tar ca 2-3 timmar.

Utflykt med vandring Sierra Bernia (tillval)

En dag kan du (mot tillägg 450 kr) vandra på Sierra Bernia, med spektakulär utsikt åt alla håll. Lokal guide leder utflykten. Minibuss går från hotellet på morgonen och tar oss hem på eftermiddagen.   
• Fantastisk utsikt, ibland ovan molnen
• Fort från 1500-talet
• Sierra Bernia-hålet ”Forat” (ca 30 m)
• Rundtur, start på 650 m.ö.h.
• Medel svårighetsgrad
• 10 km, 4 tim, 450 höjdmeter

Höjdpunkter
 • Klasser med Tanja Dyredand
 • Hotell precis vid stranden
 • Välmående / Wellness
 • Spansk mat / vin i vackra omgivningar
 • Vandring till klippan i Calpe
 • Samvaro med likasinnade intresserade av yoga och välmående
 • Unikt personligt self love-kit

Boende

Vi bor på fantastiska Gran Hotel Solymar****,  som ligger centralt i Calpe, en minut från stranden. Detta designhotell har en strandklubb och en infinitypool med underbar utsikt över Medelhavet och Peñón de Ifach-klippan. Hotellet ligger i Calpes centrum på Costa Blanca. Staden har både en modern småbåtshamn och en gammal fiskehamn. Hotellets restaurang Food Gallery serverar fräsch medelhavsmat medan Abiss Restaurant Gastro Barra erbjuder à la carte-gourmeträtter.

Måltider

Frukost och middag ingår. Ett glas vin till middagarna ingår. Övrig dryck står du för själv. 

Måltiderna avnjutes i hotellets mycket fräscha restaurang. En stor variation av rätter, gjorda med färska ingredienser av högsta kvalitet, där smak inte bara upplevs av gommen utan också åtnjutes av våra andra fyra sinnen. Här finns också gott om färska grönsaker till din sallad. Du väljer hur du ska njuta av färsk fisk och kött som tillagas framför dina ögon. Glöm inte att besöka dessertvagnen, tillagad av hotellets konditorer.

Spa

Du har mot extra kostnad tillgång till två fantastiska spa’n; ett på vårt hotell och ett på systerhotellet Suitopia (på ett avstånd av 500 meter). 

På hotellet finns Eden Spa med sötvatten. Mer än 800 kvadratmeter utformat för att ta hand om dig, en oas av lugn och frid. Ett spa endast för vuxna.

På Hotell Suitopia finns Thalassian Spa – ett hav av lugn. Här är vattnet salt (thalasso är grekiska och betyder ”hav”). 

Program dag för dag

Dag 1Onsdag - Ankomst, klasser och välkomstmiddag

* Resa – tidigt flyg. Vi kommer därför ha en varsam och omtänksam första dag ihop.
* Incheckning, egentid för vila på magiska hotellet. *Sacred welcome session– välkommen vackra gudinna.
* Klass Release & Let go: breathwork, shaking, yogadans för att släppa taget om all energi som inte längre ger dig kraft. Vi sträcker ut efter resa och landar i nuet.
* Middag.
* Self-loveövningar du själv kan göra för bättre sömn.

Dag 2Torsdag - Klasser och utflykt Rosa sjön

* Morning Mindful Goddess session: guidad morgonmagisk self-love ritual med mantra flödande gudinneyoga och meditation till klangskålar.
* Frukost
* Egentid att fylla med vad du vill.
* Möjlighet till utflykt Laguna Rosa inklusive guidad Reiki Session.
* Kvällsklass Själslig workshop möt din inre gudinna & ljusguide: breathwork, chakrabalans och mindful yogaflow.
* Middag
* Self-loveövningar du själv kan göra för bättre sömn.

Dag 3Fredag - Klasser och vandring Sierra Bernia

* Morning Mindful Goddess session tema heart-to-soul-soul-to-light: breathwork, flödande gudinneyoga och meditation till klangskålar.
* Frukost
* Egentid att fylla med vad du vill.
* Möjlighet till utflykt hiking
* Kvällsklass: Soulflow klass rise divine feminine.
* Middag
* Self-loveövningar du själv kan göra för bättre sömn.

Dag 4Lördag . Klasser och kvällsyoga på Calpe-klippan

* Morning Mindful Goddess session: inner & outer temple tema: breathwork, flödande gudinneyoga och meditation till klangskålar.
* Frukost
* Egentid att fylla med vad du vill.
* Kvällsklass på Calpe-klippan: Soulflow klass: manifestera överflöd: sacred 4 winds and 5 elements session
* Middag
* Self-loveövningar du själv kan göra för bättre sömn.

Dag 5Söndag - Klasser och hemresa

* Morning Mindful Goddess session tema I AM: breathwork, flödande gudinneyoga och meditation till klangskålar.
* Frukost
* Egentid att fylla med vad du vill.
* Avslutningsceremoni & sacred sharing. Empowering and awekening goddess power: chakrabalansering, shaking, soul-flow och yogisk dans.
* Vi reser hem fyllda med ny energi och ljus!

Ytterligare aktiviteter

Utöver vandring, finns flera andra spännande aktiviteter i området, t ex cykling, kitesurfing, vindsurfing, klättring och kajak.

Förslag på aktiviteter på egen hand
 • Gå up till klippan Penyal d’Ifach (332 m.ö.h).
 • Spendera tid på stranden.
 • Besöka den mysiga gamla stan i Calpe.
 • Shopping i Calpe.
Padel

Det finns padel-banor ca 1 km från hotellet. 6 banor. Padel ingår ej i resan, men spela gärna på egen hand! Det är normalt betydligt billigare att hyra en bana i Spanien än i Sverige. Boka i förväg på +34-96 583 08 20.

Galleri
Datum & pris

Datum

21 – 25 september 2022. 

Pris

Pris från 12480 kr SEK per person, andel i dubbelrum. Tillägg för havsutsikt är 1100 kr/person. 

OBS! Priset är satt till en valutakurs om 10,90 SEK jämfört med 1 Euro. En förändring av valutakursen om mer än 3 % kommer eventuellt öka/minska totalpriset.

Faktorer vi inte råder över, såsom förändringar i flygskatter och flygpris, kan komma att påverka resans pris. 

Ingår

 • Flyg ToR Stockholm Arlanda-Alicante.
 • Busstransfer till hotellet första och sista dagen.
 • Övernattning på Gran Hotel Solymar  4*** i Calpe 4 nätter. Del i dubbelrum. 
 • 4 frukostar, 1 lunch och 4 middagar (ett glas vin till middagarna).
 • Klasser med Tanja Dyredand. 
 • Utflykt till Rosa Sjön vid Torrevieja.
 • Vandring till klippan i Calpe (Penon De Ifach).
 • Unikt personligt self-love-ritual-kit som du kan använda på plats men även långt efter resan.
 • Unikt kvälls-kit med övningar du kan göra själv, för att förbättra sömn.

Ingår inte

 • Dryck på hotellet.
 • 4 luncher. 
 • Vandring till Sierra Bernia (tillval).
 • Personlig reseförsäkring (obligatorisk på våra resor).

Inbetalningar

I samband med att bokning görs kommer Expa Travel att skicka ut en faktura på anmälningsavgiften, 3 000 SEK per person. Vid avbokning fram till 60 dagar före avresa, återbetalas 100% av inbetalt belopp oavsett orsak till avbokning, med avdrag för en administrationsavgift på SEK 495 (SEK 995 om flyg ingår i resan). Läs mer om våra villkor här.

Fakturan skickas per e-post. Betalningsvillkor är 10 dagar. Skulle resan ställas in p g a för lågt deltagande återbetalas alla pengar. Slutbetalning förfaller ca 5 veckor före avresa.

Rumstillägg

Tillägg för enkelrum är 1600 kr (400 kr/natt). 

Vandringar

Det blir två organiserade vandringar under resan, dels till klippan i Calpe (denna ingår i resan), dels vandring runt det stora berget Sierra Bernia. 

I vandringen runt Sierra Bernia ingår guider, transport, olycksförsäkring, lunchpaket och vatten. Vandring kostar 450 kr och bokas före avresa (se bokningsformulär). 

Praktiskt

Utrustning

Utrustning för yoga
Egen yogamatta
Sjal (för vissa övningar)
Kläder efter väder för att kunna ha klasser både utom- och inomhus
Om du är frusen extra filt, tjocka strumpor och varm tröja då man kan bli lite kall vid terapeutisk yoga

Utrustning för utflykt Rosa Sjön och lerbad
Oömma badskor att gå på stranden vid Rosa sjön
Extra baddräkt eller bikini om du vill göra mud-inpackningen på hela kroppen
En gammal bikini du kan slänga efter mud-inpackningen (svårt få bort svavellukten)
Två plastpåsar att lägga smutsiga kläder och handduk i

Utrustning för vandring (om du vill vara med på dem)
Liten ryggsäck
Regnskydd för ryggsäck (i den ovanliga händelsen av regn under vandringen)
Komfortabla kläder
Regnkläder
Bra skor (med bra grepp, gärna höga eller låga vandringsskor/-kängor)
Vattenflaska (räkna med att ha med ca 1,5 liter)
Vindjacka
Varm tröja som används när vi stannar för lunch/picknick
Tunna handskar
Keps / solhatt

Övrigt att ta med
Kamera (kom ihåg att tömma minneskortet och ladda batteri före avresa)
Baddräkt
Solkräm
Solglasögon
Vattenflaska
Kläder för kvällarna (casual)
Toalettartiklar
Reseförsäkring
Pass
Power-bank till mobilen

Flyg & transfer

Vi flyger direkt med SAS.

Utresa
Onsdag 21. september 2022 Stockholm Arlanda – Alicante kl. 06:10 – 10:15. SAS

Hemresa
Söndag 25. september 2022 Alicante – Stockholm Arlanda kl. 20:45 – 00:45. SAS

Bagage

Ta gärna med en mindre ryggsäck som du kan ha när du vandrar. I den packar du regn / vindjacka, solkräm, extra dryck, eventuellt en extra tröja etc.

Vi föreslår följande för vandringen: allt bagage är packat i en ryggsäck, mindre ryggsäck med för vandringen samt handbagage.

Villkor

Du kan registrera dig här, eller på mail/telefon. Vid avbokning fram till 60 dagar före avresa, återbetalas 100% av inbetalt belopp oavsett orsak till avbokning, med avdrag för en administrationsavgift på SEK 495 (SEK 995 om flyg ingår i resan).

Läs mer om våra villkor här.

Reseförsäkring

Reseförsäkring är obligatorisk på våra resor. Läs mer här.

Frågor

Kontakta Bill Larsten på bill@exparesor.se / 0704 915 915.

Expa Travel tar förbehåll vid  ev.skrivfel och valuta-/prisändringar. Programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma. 

Karta

Boka