Vilka är vi? 2018-04-10T12:39:58+02:00

Vilka är vi?

Fast anställda

Expa består av tre engagerade medarbetare med stort intresse för människor och resor.

Det finns många som säger att vi har “ett brinnande intresse och glädje för det vi gör”. Det är ett omnämnande vi är stolta över. Allt som allt är det inte antalet arrangemang som är viktigt för oss, och inte heller att resorna ska vara så exotiska. Det viktigaste är att vi arbetar med det vi gillar bäst. Samtidigt är det viktigt att vi står för det vi gör och håller det vi lovar. Det innebär också att vi ibland måste tacka nej till uppdrag. Vi känner att vi har tur och är ödmjuka inför att vi kan arbeta på det sätt vi gör. Vi har kompetens inom olika områden och använder den för allt vad det är värt.

För större evenemang händer det att vi behöver hjälp utifrån, därför har vi knutit till oss personer som vet vad vi står för. Gärna då med kompetens och resurser som vi själva saknar.

Vi tycker själva att vi har kompetens inom alla våra områden (klicka på länkarna på namnen för att läsa mer om oss):

Expa Resor AB (Sverige)

Under 2014 öppnade vi verksamhet i Sverige. Se mer info genom att klicka på länken på namnet nedan:

Vilka är vi i Expa Resor
Bill Larsten

Expa AS (Norge)

    • Eric Berglund, ägare / entreprenör. Eric arbetar med administration, försäljning, marknadsföring, produktion och genomförande.
    • Catrine Olsen, informations- och administrationsansvarig. Catrine arbetar med webben och information, fakturering och bokföring, samt att hålla resten av Team Expa lite i öronen…
    • Merethe Iversen, ansvarlig for fakturering og regnskap (jobber onsdager).
 
Eric Berglund Catrine Olsen  Merethe Iversen

Deltidsanställda / Frilansare

Vi är så glada att vid behov få låna en erfaren reseledare för våra turer. Se mer info genom att klicka på länken på namnet nedan:

 
Petter Lo Presti Bjørn-Tore Woll  Erik Holme Jens Peter E. Gransæther
   
 Anna-Lena L. Strømberg Hanne Larsen Anki Eide Harald Pettersen
Terje Kolbjørnsen  

 

Expa Rejser Aps (Danmark)

I 2017 startade vi Expa Rejser Aps i Danmark (www.exparejser.dk). Det är Jesper som är VD i Expa Rejser Aps och som planerar och genomför resor från Danmark.

 
Jesper Schlenkert

 

Vårt amerikanska team

Under 2015 organiserade vi vår första resa för amerikaner. Bill och Mark är ledare för dessa resor. Se mer info genom att klicka på länken på namnet nedan:

 
Bill Larsten Mark Rabens

 

   Skicka artikeln som PDF