Gradering 2018-04-11T19:49:00+02:00

Gradering av våra resor

För att göra det lättare för dig att avgöra vilken resa som passar dig bäst, har vi valt att gradera våra resor – antalet cyklar / vandrare står överst på respektive ressida.

Vi har valt att gradera enligt följande:

piktogram Yoga-30pxl  eller piktogram-fottur-30pxl eller  piktogram-slalom-30pxl eller  piktogram-sykkel-30pxl eller
Relativt platt landskap. Här kan alla som tycker om cykling och/eller promenader vara med. Förberedelser krävs, men med normal kondition klarar du detta fint.

piktogram-sykkel-30pxlpiktogram-sykkel-30pxl eller piktogram-fottur-30pxlpiktogram-fottur-30pxl eller piktogram-sykkel-30pxlpiktogram-fottur-30pxl eller
Kuperat landskap med några stigningar och nerförsbackar / backar. Alla som älskar cykling och / eller promenader kan vara med.
För cykelturer: Du behöver inte vara elitcyklist, men bör ha cyklat lite i förväg där landskapet är kuperat. Det är utmärkt om du inför resan har förberett dig genom att cykla omkring 50-60 km några dagar i rad (ca 2-3 gånger).

piktogram-sykkel-30pxlpiktogram-sykkel-30pxlpiktogram-sykkel-30pxl eller eller
Kuperat landskap med några krävande stigningar. Här cyklar vi alla på racercyklar och naturligtvis använder vi cykelskor.
Du behöver inte vara elitcyklist för att delta på dessa resor heller, men det är viktigt att du verkligen tycker om att cykla och gillar fysiska utmaningar. Förberedelse krävs i form av att du är van att sitta flera timmar på cykeln och klarar av cykla 60-80 km flera dagar i följd.
(Giro d’Italia / Träningsturen)

   Skicka artikeln som PDF