Cykelresor 2018-11-07T09:34:39+02:00

Cykelresor för alla

OBS! Vill du ha plats på en cykelresa som är fullbokad? Kontakta oss på info@exparesor.se så undersöker vi om det går att ordna fler platser.

Vad är speciellt med våra cykelresor?

Leta efter en semester där du kommer nära natur, historia och människor – samtidigt som du är en del av det lokala köket. En semester där du kommer hem i bättre form än innan du reste. Och då tänker vi inte bara fysiskt, utan även mentalt.

Efter flera år som arrangör av aktiva resor i allmänhet och cykelresor i synnerhet ser vi att vi delar vår passion med många. Våra resor går gärna lite utanför de vanliga vägarna, vilket ger stora upplevelser och känsla av bemästrande. Och möjlighet att stifta nya bekantskaper under vägen. Vi söker ständigt efter nya, spännande boenden och lokala matupplevelser. Våra cykeldestinationer ligger framför allt i Italien, men vi utvidgar ständigt vårt utbud i andra länder som t ex Albanien, Nederländerna, Spanien, Mexiko, Korea, Portugal, Irland m fl.

Varierande svårighetsgrad på cykelresorna – här finns något för alla!

Självklart behöver du inte vara cykelproffs för att delta. Vi har resor med olika svårighetsgrader som passar de allra flesta.

Klicka här för en översikt över Expa Resors cykelresor 2019

Cykelresor för alla

   Skicka artikeln som PDF