1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Coronaviruset

Hur förhåller vi oss till Coronaviruset?

Så här är läget 11 Juni 2020 sidan uppdateras löpande.

Expa Travel AB följer noga den information som ges av svenska myndigheter med anledning av coronaviruset Covid-19. Du finner UD’s arbete med anledning av coronaviruset här.

Vi har även tät dialog med våra samarbetspartners på resmålen i vårt program.

Situationen förändras ständigt

Situationen och råd från UD och Folkhälsomyndigheten förändras ständigt – och kan vara utmanande att förhålla sig till. Nu har Folkhälsomyndigheten också släppt information om framtida prognoser – där de förväntar sig en kraftig ökning under de kommande månaderna, med en möjlig topp i maj. Samtidigt är det mycket svårt att veta hur situationen kommer att bli.

Vad händer om min resa blir inställd?

Tyvärr är alla resor t.om Juli 2020 inställda. Vi hoppas naturligtvis att vi skall kunna resa till hösten men som läget är nu kan vi inte garantera några resor. För er som har bokade resor som blivit inställda avvaktar vi myndigheternas rekommendationer vad gäller återbetalning av kostnader för flyg,hotell etc.etc.

Bör jag resa?

Just nu genomförs inga utlandsresor från Sverige. Beslutet ligger fram till 15 Juli.

Fr.o.m 13 juni är det fritt att resa inom Sverige.

Vi uppmanar dig att sätta dig väl in i situationen och ta del av reserekommendationer från UD och Folkhälsomyndighetens information. Folkhälsomyndigheten följer utvecklingen kontinuerligt och uppdaterar sin hemsida löpande. 

WHO:s hemsida finns ytterligare information om coronaviruset och det internationella samarbetet för att begränsa utbrottet och dess verkningar. Vi informerar löpande

Vi är verkligen ledsna för den obekväma situation vi nu befinner oss i. Vi hoppas att det kommer att lugna sig så småningom, och att vi snart är glada för att resa igen.

uppdaterad 2020-06-11