1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Club 60+

Club 60+ resor med Expa

Detta är klubben för dig som är senior och som tycker om att resa med ett aktivt och spännande innehåll. Här kan du resa med människor som har samma intressen som dig själv.

Vi vill ge dig möjligheten att komma till platser du kanske inte hade hittat på egen hand. Vi vill att du ska uppleva vandringar med fantastisk utsikt över höga alptoppar. Uppleva det dagliga livet i små byar vid havet, där det inte finns andra turister …

Det här är inte resor där du ligger på stranden en hel vecka – de här resorna kommer att vara mer aktiva. Det betyder att vi är ute och rör oss varje dag, i ett vackert landskap. Kanske på cykel? Eller på en liten vandring?
Varför inte besöka en by som för oss tillbaka till medeltiden?

Vissa dagar börjar vi med morgongymnastik, om du vill. Här finns många alternativ. Det är en värld av möjligheter, och den världen ska vi besöka.

Res ensam eller med andra

Vi på Expa är bra på att skapa en bra social miljö som gör alla glada, oavsett om du reser ensamma eller med andra. Vi gör detta med gemensamma utflykter, luncher och middagar. Här skapas nya band och du får nya resekompisar. Gemensamma upplevelser kantar hela resan och är lagom utspridda. Vi startar aldrig dagen i gryningen, utan äter en lugn frukost innan dagens program börjar. Av erfarenhet vet vi att människor gillar att njuta av egentid på eftermiddagen, antingen på stranden eller på terrassen. Det är viktigt för oss, och det är vad vi menar med lagom utspridda.

Expas guider är kunniga och kan förmedla sin kunskap på ett härligt sätt. Vi ger information på ett lättförståeligt och intressant sätt, utan en massa årtal och fakta – om det inte är vad du vill ha. Våra guider är underhållande och sociala, vilket gör det roligt att vara med oss.

La vita è bella säger de i Italien. Livet är underbart – det är vad vi försöker uppnå.

Vart går turerna?

Vi reser ofta till Italien. Från norr till söder. Detta land har allt, från höga alptoppar och underbart alpliv i norr, till Toscanas fantastiska städer och böljande landskap. Vackra gamla byar, som inbjuder dig till ett glas på torget. Till det skiftande livet i söder, på Sicilien. Gemensamt för alla dessa platser är att de har fantastisk mat, härligt vin och en inställning till livet som vi från norr kan uppskatta väldigt mycket.

Vi har tidigare gjort seniorresor både till bergen och till havet, med tåg, buss och båt. Med lokala guider eller med egen reseguide från Expa. Vi har varit i Expa-Petters hus (på Sicilien) med en grupp. Vi har varit i Schweiz, Italien, Slovenien och Kroatien. Och naturligtvis har vi ätit god mat – lokal mat – och druckit gott vin på vägen. Som på en vingård – eller hos Antonio och hans lokala, lilla restaurang – som ingen, förutom de med lokal kunskap, känner till.

Naturligtvis reser vi också till andra platser i världen, till exempel Irland, Portugal, Frankrike, Slovenien, Spanien och Kroatien. Vi åkte till Kanarieöarna vintern 2018. Kanske kommer vi att resa till Afrika och Amerika? vem vet? Vi på Expa tycker att det är viktigt med drömmar. På våra Seniorresor är det bara fantasin
som sätter stopp.

Vi ska leva OCH uppleva, vi ska njuta av det goda livet! Detta är Expas Seniorresor.

Våra resor med club 60+

Vandring i Cinque Terre med Activage

Från13.880 kr

Vandringsresa – Upplev tre världsarv med Activage! Alla borde få chansen att vandra och uppleva den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore.

0
Cinque Terre, Italy

Upptäck Cinque Terre med Mälarö Träningsverk

Från13.480 kr

Alla borde få uppleva att njuta av den spektakulära utsikten över Cinque Terre – de fem byarna som klamrar sig fast vid bergssidorna. Det är svårt att välja en favorit av dessa vackra bilfria byar. Här kan du välja att ta tåg eller vandra mellan byarna.

0
Upptäck Irland med Expa Travel

Upptäck Irland – guidade natur- och stadsvandringar

Från15.600 kr

Lär känna den irländska själen under vandringsturer med lokal guide i underbart vackra områden i sydvästra Irland. Denna region är troligen Irlands mest älskade eftersom här finns några av landets mest ikoniska vyer och vandringsleder i världsklass – passande för alla nivåer av vandrare.

0

Friskvårdsresa till Spanien för dig 60+

Från12.980 kr

I Altea väntar långa stränder och ett bra hotell. En vecka fylld med motion, spännande vandringar, bra mat och vin, sociala sammankomster och avkoppling.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomiterna

Från12.000 kr

Riva del Garda,är ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, omgiven av de fantastiska bergen i Dolomiterna och av Gardasjön.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, Brentabergen – Dolomiterna

Från12.590 kr

På norrsidan av Gardasjön ligger städerna Riva del Garda, Torbole och Arco. Ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, här är du hela tiden omgiven av de fantastiska bergen.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Vandring, Canyoning

Från10.590 kr

På den här turen får du klättra Via Ferrata på berget Cime Capi, självfallet väl omhändertagen av en lokal guide. En utflykt med en rutt som är lättillgänglig, spännande och spektakulär.

0